Крисия Тодорова има план за действие

Прелестната малка сладурана Крисия Тодорова знае как да спечели мястото си на сценичен партньор на г-н Андреев в "Шоуто на Слави". Момичето има огромен талант, но се оказва, че той е подплатен и с много правилни разсъждения, които ще го изстрелят на повърхността на славата за нула време.

От снощи малката хубавица има официален профил във Facebook, видя Kliuki.bg. Досега Крисия разполагаше само с фен страница, която има над 91 хил. члена и те растат с всеки ден. Изглежда, поради големия зрителски интерес, семейството на 9-годишната талантлива певица е решило да осигури и личен профил на детето в социалната мрежа, където в момента се добавят непрестанно нови и нови снимки. Преди малко Крисия качи и интересен статус, в който се казва, че всичко се постига, когато има желание и силна вяра.

Shouto-na-SlaviОчевидно тези думи движат сладураната напред в "Шоуто на Слави". Само с няколко изпълнения тя се превърна в абсолютен фаворит на зрителите. В надпреварата останаха най-добрите четири момиченца, но именно Крисия се ползва с най-голяма слава в медийното пространство. Това дете омагьоса хората не само с гласа си, но и с непринуденото си поведение, чар и обаяние.

Facebook профилът на Крисия със сигурност е много добра новина за всички музикално грамотни хора. Така те ще имат възможност да следят всеки ден какво се случва с малката талантлива сладурана.