Златка Райкова направи на пух и прах Райна

Снощи в "Горещо" бяха излъчени скандални разкрития на Златка Райкова относно Райна. Плеймейтката отказа да коментира особено много личния си живот и остави доста неща скрити, но това не й попречи да злепостави Райна по най-жестокия начин.

Злати сподели, че най-големият кошмар на Райна в Къщата е бил Райкова да спечели формата. Певицата през цялото време била твърде мнителна и мислела, че някой заговорничи зад гърба й. Фолк дивата била като луда и смятала, че непрекъснато й завиждат във всяко едно отношение и след всяка неина дума в шоуто.

[caption id="attachment_305639" align="alignright" width="300"]Raikova-Raina Златка Райкова разби Райна в "Горещо"[/caption]

Русата Златка разкри със смях как Райна действала толкова налудничево в Биг Брадър. Тя си била наумила, че победител ще стане именно Златка Райкова и това не й давало мира. Русото изкушение отрече всякакви информации, че някога е имала нещо общо с Константин, както твърди Райна. Според плеймейтката, това била лъжа на певицата, с която тя целяла да я злепостави в очите на зрителите.

Райна обаче потвърди за изневярата на Константин с Райкова и след шоуто, което говори, че има нещо повече. Самият певец пък твърди, че няма такова нещо и македонската певица е опитала да спечели шоуто на негов гръб.