Лъжата за малката Симона излезе наяве!

Разкриха лъжата за Симона Иванова от Свищов, която е една от претендентките за сценична партньорка на господин Андреев при Слави. Малкото момиченце, което също като талантливата Крисия Тодорова, притежава невероятен глас, бе вкарано в груба и измислена битка с Криси.

Това направиха няколко медии, които още преди седмица започнаха да тръбят, че видиш ли, Крисия нямала шансове, защото Симона била истинската любимка на зрителите.

krisia_simonaТака обаче само навредиха на момиченцето, което спечели повече негативи, отколкото позитиви заради злобните чичковци и лелички. Оказа се, че реалната любимка на народа не е безспорно надарената с талант Симона, а точно Крисия Тодорова.

А лъжата на медиите се вижда с просто око. Единственото, което е необходимо, е да се погледне във фен страницата на Симона във Фейсбук, в която фигурират близо 3500 души. На фона на тази на Крисия, която е харесана от рекордните над 90 000 човека.

simona

При положение, че и двете страници са създадени горе-долу по едно и също време, драстичната разлика говори само за едно и то е кой е реалният любимец и претендент за фаворит в конкурса.

Но всички тези излишни съревнования трябва да спрат и децата да се борят едно с друго само по време на участията си в ефир. Всичко останало започва да прилича на спекулация на техен гръб и не е изключено да премине в още по-опашати лъжи.