Огромна наглост! Вижте какво прави убиецът Максим Стависки!

Огромна наглост! Вижте какво прави убиецът Максим Стависки!
4.2 (84%) 5 votes

Максим Стависки продължава живота си без капка угризение

Един от пияните шофьори убийци продължава да се забавлява. Максим Стависки се завърна на леда след цели 8 години. Това се случи на Купата на професионалистите, която се излъчва по руския Първи канал. Максим и жена му Албена Денкова се разиграха на леда с музиката от песента „Девойко мари хубава, пише Слава.бг. Двамата показаха отлично настроение и обраха погледите на публиката и журито.

Maxim

Максим Стависки се забавлява след убийството

Kliuki.bg обаче не доумява как така Максим Стависки изглежда толкова щастлив след убийството, което извърши в България. Припомняме, че той прекрати живота на 23-годишно момче Петър Петров и постави Мануела Горсова в критично състояние, след като шофира с алкохол в кръвта. Въпреки това, състезателят по фигурно пързаляне не само не влезе в затвора, но и продължава да се забавлява в Русия. Наскоро той започна кариера в киното, участвайки в руското тв предаване „Ледников период“.

Две семейства са обречени на нещастие до края на живота си, но виновникът за това явно все още е способен на забавление. Нашият екип счита това за огромна наглост. Липсата на справедливост в случая е наистина пагубна. Стависки не показва никаква съпричастност и това изглежда просто ужасно. Жалко, много жалко…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Огромна наглост! Вижте какво прави убиецът Максим Стависки!”

 1. andi

  ян. 20. 2014

  такова правосъдие имаме! пуснаха го , мануела ще си остане труп , а петър -мир на праха ме, ами семействата им, близките им.
  НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ, но смятам, че няма ненаказано зло, рано или късно …

 2. истина

  ян. 22. 2014

  проклет да бъде тази мръсна пияна руска свиня

 3. Диди

  ян. 22. 2014

  От катастрофата минаха седим години, пишете го така все едно е станало преди няколко дена какво очаквате като излезе на леда първо да по реве и после да танцува. Ако катастрофата беше причинена от някой неизвестен отдавна всички да са забравили. Знаете ли колко други жертви има като Мануела, но за тях никой не събира пари, защо не споменете за бащата на момичето който харчи пари по казината. Не съдете хората не знаете на вас утре какво ще ви се случи. Знаете ли колко още има като него отнели живот, които са на свобода и си живеят живота но от тях никой не се интересува , не ги дава по телевизията, за тях никой не пише, но те съществуват и си живеят някъде там кой както може. Оставете и Максим да си живея своя и дано някой ден вие или някой ваш близък не е на негово място.

 4. Диляна

  ян. 23. 2014

  Нека да се гордеем с тях и да спрем да сме злобни! Само Господ може да го съди. А докато е на този свят, Максим Ставийски е длъжен да изживее живота си достойно, което и прави! Нищо не може да се върне, но е важно да се продължи напред!

 5. Любен

  ян. 23. 2014

  Тънката подигравка на Максим е текста на песента: „Девойко мари хубава, СИПИ МИ ВИНЦЕ ДА ПИЯ, ДА ПИЯ, ДА СЕ НАПИЯ…“ Е как никой не вдява, че това не е случайност! Гордейте се Диди, Диляна и всички останали… Хората нарекоха онова място до Ропотамо „Завоят Максим“ т.е – карайте максимално, нищо не могат да ви направят!

 6. Ani

  ян. 30. 2014

  Вместо да се гордеем че спортистите ни са едни от малкото хора, който славят България с нещо хубаво, вие ги оплювате… Да така е, той уби младо момче и осакати тийнейджърка… Да така е… той не лежа в затвора и е невредим. За това има Бог, съдба, карма, както искайте го наричайте, явно тук така е прието престъпниците да се разхождат из улиците. Има стотици други хора, който са убивали и са също ненакази, но никой не им обръща внимание защото не са известни! Такива са ни управниците… такава ни е държавата… прекалено много сме назлобени и такива статий ни назлобяват още повече. Предполагам, че и той не е особено щастлив че е убиец и всички са му сложили този етикет. Между другото невероятно изпълнение, което показа малкото хубаво останало от тази проклета държава. Само в този дух!!

 7. Л

  сеп. 14. 2014

  Ако вашите деца бяха убити или осакатени за цял живот, хранейки ги с лъжичка и гледайки ги как страдат, дали и тогава щяхте да казвате да се гордеем с убийците на децата ви. Вие бихте ли се гордеели с убийците на децата ви?
  Ама то като не виждате по-далеч от носа си е така, не мислите глобално, мислите си че света се върти около вас. Света може и без вас!

Добавете коментар