Не е за вярване! Вижте какво сподели Лияна!

Не е за вярване! Вижте какво сподели Лияна!
5 (100%) 6 votes

Лияна хвърли в потрес доста мъже!

Най-крехката и ревлива участничка във Вип Брадър – поп фолк певицата Лияна, хвърли в потрес много мъже, а и жени с последното си откровено признание. А то е, че осъзнала, че може и без мъж до себе си.

Това веднага наведе някои на мисълта, че Лияна е избрала да следва любовния път на Люси Дяковска, която е страшно удовлетворена от любимата си Камелия. Хората обаче са в шок, защото досегашното поведение на певицата и буквалното й натискане в представителите на силния пол, издава нещо коренно различно.

liqnaНа Лияна явно й е втръснало да я считат за лесна и откровено глупава, затова и дръпна обширна реч по въпроса. Тя заяви, че видиш ли, само изглеждала достъпна. А действителността била далеч по-различна.

По думите на Лияна, тя позволява на мъжете да я мачкат по моцарелките и да я щипят по Д-то едва ли не от съжаление и защото е добра душа.

„Знам, че ме харесват и аз също харесвам повечето от тях като хора. Затова се държа естествено и ги допускам по-близо до себе си. А те решават, че бих им позволила всичко“, философства Лияна, сякаш да допуснеш някого по-близо означава непременно да ти бръкне под хавлията – както стана с Тервел Пулев в Къщата на Големия брат.

И понеже певицата се чувства неразбрана, за момента предпочита да се лиши от мъжките ласки. Дали пък няма да опита от женски?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Не е за вярване! Вижте какво сподели Лияна!”

 1. slavena

  ян. 20. 2014

  haha tq poludq

 2. бат сали

  ян. 20. 2014

  стига сте я пращали на другия бряг, ще си почине малко от навлеци

 3. Иво

  ян. 21. 2014

  Красавица!

Добавете коментар