Шоков удар! Златка Райкова е била пребита!

Шоков удар! Златка Райкова е била пребита!
5 (100%) 4 votes

Златка Райкова е била бита и то жестоко!

Златка Райкова е била пребита! Не, това не е лъжа или поредната медийна сензация, а самата истина и то призната лично от бившата участничка във Вип Брадър. Русокосата красавица откровено призна, че е яла бой, но не от настоящия си любим Георги Валентинов, а от бившия си възлюбен Камен Балбузанов, по прякор Куката.

За всички е известно, че Златка Райкова и Куката бяха романтично /ако би могло да се нарече така/ обвързани преди известно време, а избухливият и властен характер на Камен явно е дал своя „подарък“ и на устатата хубавица.

zlatkaRЧе Куката налага Златка се чуваше отдавна, но преди дни самата тя го призна официално. Макар че после май се стресна и се опита да замаже думите си, увъртайки, че то не било бой, а шамар. Който, при това, сама си заслужила.

Да, ясно е, че като признаеш вината си, понякога спасяваш егото и достойнството си. Но само ако нямаш свидетели…

А свидетели на редовната физическа разправа на Камен Балбузанов със Златка Райкова има колкото щеш. И те разказват, че по времето, когато Златка била негова любовница, Куката не си поплювал и редовно я шамарел.

Тъкмо заради солидното количество лобут, Златка Райкова решила да се кротне и в момента е като послушна овчица с любимия си Георги. Но и да не забравяме, че макар и влюбен, Жоро също е бияч – при това професионален.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шоков удар! Златка Райкова е била пребита!”

  1. slavena

    ян. 20. 2014

    zashto taka lajete nqmate si druga rabota i se chudite kakvo da lajete

  2. тато

    ян. 20. 2014

    лъжа или не, тя го признава. Ако нещо се чуе няколко пъти, почти винаги излиза истина

Добавете коментар