Взрив! Служител на Old School със скандални разкрития за Златка Блек!

1

Златка Блек се превърна в измама номер 1 за годината!

В измама номер 1 за отминалата година се превърна Златка Блек, в оригинал Златка Димитрова. Победата й в последния Биг Брадър ол Старс, както и ролята й на младата Майка Тереза вместо да й изпишат вежди, ще й извадят очи.

Това се доказва вече около месец и половина, през който България отказва да приеме реалната победа на Златка Димитрова. Още повече, когато прословутата продажба на джипа – наградата от шоуто, в полза на болния Боби, не се състоя. Нито пък Златка дари хонорара си от Големия брат на момчето.

Zlatka-1А днес скандалът гръмна с пълна сила, след като служител на Old School – компанията, която ръководи формата Биг Брадър, излезе с шокиращи разкрития за победата на Черната Златка.

Служителят лично съобщи, че първото място на Географията е било предварително нагласено, само защото това било огромна мечта на хубавицата. След резила в първия си престой в Къщата на Виповете, Златка копнеела да се докаже пред България и затова победата била всичко за нея.

И надула главата на главния продуцент Нико Тупарев, докато не й гарантира, че ще грабне приза.

Тупарев пък от своя страна „клекнал“, защото със Златка Димитрова отдавна делели една и съща компания и често дори ходели заедно на море.

„Дотук нищо лошо. Ако измамени и ощетени не оставаха обикновените хора, които пращат смс-и и харчат пари за любимците си, а накрая фойерверките са предназначени за друг“, коментира служителят на компанията.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. kami казва

    ha-ha, tova ,4e polu4i nagradata ne e nai lo6oto, a tova, 4e taq k… izpolzva bolnoto mom4e, a sega se pravi na gertva

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.