Измамите с конкурса за партньорка на господин Андреев са отвратителни!

Близо две седмици преди финала на конкурса за партньорка на господин Андреев, който неколкократно умножи зрителската аудитория на "Шоуто на Слави", наяве лъснаха злоупотреби. Измами, типично по нашенски, които възмутиха публиката. Още повече, че ощетените са малки и талантливи хлапета.

Безспорно до момента фаворит на българите е невероятно сладката и гласовита Крисия Тодорова от Разград, следвана неотлъчно по петите от ангелогласната Симона от Свищов. Другите две момиченца, стигнали до финал - Ива Цветанова и Гергана Тодорова, разбира се, по нищо не отстъпват в надпреварата. Която обаче взе да загрубява.

krisia_pobediteliНагли измамници започнаха масово да бълват фалшиви профили в социалната мрежа Фейсбук, от имената на даровитите деца, като най-ощетена е Крисия. Малката чаровница вече има четири или пет фалшиви профила, които упорито крадат постове и лични снимки на момиченцето. Изфабрикувани бяха и няколко измамни профила на Симона.

Колкото и безобидно да звучи това на някои, то близките и семействата на децата са на съвсем различно мнение.

Родителите на Крисия и Симона /най-вероятно е те да поддържат профилите на отрочетата си/ нададоха вик срещу измамата, която според тях - цитираме: "е реална злоупотреба". Те умоляват да се престане с това, а потребителите да не вярват на фалшификаторите.

И тревогата им е абсолютно основателна като се има предвид колко често зрели хора са ставали жертва на хакери, домогващи се до личните им фотоси и данни и възползващи се от тях.

Когато потенциалните жертви обаче са деца, никой не може да остане безразличен.