Мара Отварачката – като Бай Ганьо из Виена! (СНИМКИ)

Мара Отварачката – като Бай Ганьо из Виена! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Певицата се намира на пъпа на аристократична Европа, но зяпа сладкарници и скъпи коли

Марчето и във Виена я заведоха, но пак не се научи да се държи като дама.

На дребната певица едно не може да й се отрече. Може да има съмнителен вкус, спорни певчески данни и сценично поведение, потресающи интелектуални напъни, но на мъже винаги улучва.

Искам да благодаря на щедрия ми спонсор

Искам да благодаря на щедрия ми спонсор

Последният – Хриси Гущеров душа дава и за нея, и за всичките й роднини, които си води като зестра. Както обича да го хвали по интервюта – той е щедър, мил, добър, „на много високо ниво” (каквото и да значи това). Последният й подарък е романтично бягство във Виена, разказаха от kliuki.ws.

Ау, искам такава да ми купи!

Ау, искам такава да ми купи!

Уви, дори в сърцето на аристократична Европа, Мария не успя да се превърне от Пепеляшка в принцеса…или поне изискана дама. Въпреки безспорно скъпите дрешки и аксесоари, певицата не се е променила и на милиметър от времето, когато взривяваше интервютата с гигантски изцепки.

Такива нямаме у нас

Такива нямаме у нас

mara 3

Ей така да застана до тази забележителност

Ей така да застана до тази забележителност

mara
Въпреки претенциите и изискванията за „високо ниво”, Мария предпочита да зяпа като невидяла сладкиши и баровски коли. Не пропуска да се снима с тях и да се похвали пред простолюдието в мрежата. Дори изключително образования й и възпитан Хриси не може да я завлече по дворци, музеи и паркове. Може би си мисли, че да се фукаш със снимки от тях не е „на ниво”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Мара Отварачката – като Бай Ганьо из Виена! (СНИМКИ)”

 1. симо

  ян. 20. 2014

  КОЙ ПЪК ВИ КАЗА ,ЧЕ ХРИСТИЯН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАН И ВЪЗПИТАН-НИТО ЕДНОТО ,НИТО ДРУГОТО.ТОЙ НЕ ХОДИ ПО МУЗЕИ И КОНЦЕРТИ,ТОЙ Е НАЙ ОБИКНОВЕННО ЧАЛГА ПАРЧЕ.

 2. jertva

  ян. 20. 2014

  и аз съм изненадана, че християн е образован. Та ако е така какво прави с тая тъпата. Той си й е прилика

 3. Ами Марчето е простовата,а възпитаният и образован баровец явно не е умен,за да види на какво го е докарала тази нахалница…

 4. Kari

  ян. 21. 2014

  Хриси е едно просто и недоучило момче.Жалко, майката лекар и не е успяла да го възпита…..

 5. Mario Borisov

  ян. 21. 2014

  G-N MANOLOV-IMA EDNA POGOVORKA-VALSA SE IGRAE OT DVAMA…,NA UMNIA I OBRAZOVAN GUSHEROV NIKOI NE MU E NASO4IL PISTOLET ZA DA E S MARETO/VE4E 2-GODINI/,IAVNO SA OT EDNA KRAVNA GRUPA/,A ZA MARETO TOI E ZBADNATA ME4TA/SAMO DA SE MOLI DA NE FALIRA GORKIA…./MARETO NIAMA DA GO PREJIVEE/..

 6. Георги Иванов

  февр. 21. 2014

  ВМЕСТО ЛИЦЕ ИМА БОЛЕН АНУС

 7. Анелия Дишева

  февр. 24. 2014

  Който иска да лежи върху дебел портфейл само зяпа витрините с лакомства.Освен това Мара що свят е изръшнала и що кръчми в него….но Виенските сладкарници са само за съзерцаване, иначе ще я уволнят от длъжността милионерска любовница

Добавете коментар