Срам! Би Ти Ви е отвратена от постъпката на Слави Трифонов!

Срам! Би Ти Ви е отвратена от постъпката на Слави Трифонов!
3.9 (77.14%) 7 votes

Слави Трифонов мина всички граници, това е непростимо!

Слави Трифонов се взе толкова на сериозно, че мина всички граници, което е непростимо. Дори и когато си най-популярния човек в страната, дори и да си шоумен номер едно. Защото славата, както той винаги е обичал да казва, носи преди всичко не удоволствие, а голяма отговорност.

Отговорност към зрителите, но най-вече към самия себе си като човек. А Слави премина границите на човешкото отношение и то към едни от най-добрите си приятели и колеги.

slavi_neikovЖертвата му в този случай, който отврати България до дън душа, е самият Любо Нейков, когото всички сънародници у нас, а и зад граница боготворят. И всички те скочиха възмутени срещу решението на Слави Трифонов да „дръпне килимчето“ под краката на Нейков и да го прати в девета глуха като му отнеме предаването.

Решението на Слави да уволни Любо Нейков и да закрие предаването му „Голата истина“, датира от няколко месеца. Днес обаче източници от телевизията довериха, че главата на комика е на път да се катурне в най-скоро време, заради опасната близост на Слави Трифонов и настоящия шеф Станчев.

Много неща в телевизията, включително предаването на Нейков са изцяло зависими от Станчев, а Дългия вече редовно бил засичан да му шушне „на уше“ за свалянето на „Истината“ от ефир.

Идеята на Слави е да удължи времето на собственото си шоу, но начинът, по който го прави, е слабо казано недостоен и срамен.

Коментари чрез Facebook

коментара

9 коментара по “Срам! Би Ти Ви е отвратена от постъпката на Слави Трифонов!”

 1. Mitko Sivkov

  ян. 21. 2014

  a koi e scenarista na lubo neikov? :D:D:D koi dava parite za predavaneto ai stiga spekulacii

 2. Stef

  ян. 21. 2014

  Mislq, che Liubo Neikov e golqm komik i artist, no predavaneto mu ne me vpechatli osobeno. Ako se abstrahirame ot misalta za golemia komik, Dylgia e prav.

 3. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  Слави си няма нищо друго- оставете му поне дълго предаването!

 4. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  gluposti

 5. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  ………..

 6. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 7. Стефан

  ян. 21. 2014

  Предаването на Любо Нейков е гола вода! И ако точно снего Любо си въобразява, че е голям продуцент,сценарист и актьор, жестоко се лъже! С него още повече отблъсква зрителите и почитателите си на иначе добрия талант!
  Струва ми се, че е редно сам Любо да свали предаването си от ефир!
  Ще чакаме!

 8. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  НЯМА НИЩО ЧУДНО В ПОСТЪПКАТА НА СЛАВИ…
  И КАКТО ГЛАСИ НАРОДНАТА МЪДРОСТ-НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ ИМА САМО ИНТЕРЕСИ…А ИНТЕРЕСА ЗА СЛАВЧО Е НАД ВСИЧКО…ОСТАНАЛОТО СА МИЛОЗЛИВИ СЛАДКИ ПРИКАСКИ…

 9. А.КИСЬОВ

  ян. 21. 2014

  НЯМА НИЩО ЧУДНО В ПОСТЪПКАТА НА СЛАВИ…
  И КАКТО ГЛАСИ НАРОДНАТА МЪДРОСТ-НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ ИМА САМО ИНТЕРЕСИ…А ИНТЕРЕСА ЗА СЛАВЧО Е НАД ВСИЧКО…ОСТАНАЛОТО СА МИЛОЗЛИВИ СЛАДКИ ПРИКАЗКИ…

Добавете коментар