Илиана Раева се изгаври с Патрашкова

Илиана Раева се изгаври с Патрашкова
5 (100%) 4 votes

Какво унижение за Кристина Патрашкова?!

Илиана Раева унизи Кристина Патрашкова, намеквайки за корумпираната й дейност. Раева е потресена от думита на главния редактор на в. „Галерия“, че няма записи от разговорите между Бойко Борисов, Р. Петков и Георги Първанов. От доста време Патрашкова твърди, че е един от тези журналисти, които се борят за правдата и разкриването на престъпленията. Този път обаче Кристина е съобщила на прокуратурата, че неините източници на информация не са предоставили нищо по случая на медията й.

Iliana-Cristina

Илиана Раева с жестоко обвинение срещу Кристина Патрашкова

Това веднага бе счетено за лъжа от страна на Илиана Раева. Тя не пропусна да се изгаври с Патрашкова, поставяйки я в кавички като журналистка, видя Kliuki.bg. Президентът на БФХГ е настроена много отрицателно към всички в парламента. Тя счита всеки за корумпиран, затова смята разговорите на Борисов, Първанов и Р. Петков за крайно уличаващи и постъпката на Кристина Патрашкова за съдействие на виновниците.

Дали обаче точно Илиана Раева ще направи промяната със своята „Обединена България“, също е спорен въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Илиана Раева се изгаври с Патрашкова”

 1. Име (задължително)

  ян. 21. 2014

  РАЕВА НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ В ПОЛИТИКАТА. ПО-ДОБРЕ ДА СИ ГЛЕДА ХУДОЖ ГИМНАСТИКА. ТАМ Й Е СИЛАТА

 2. Ангел

  ян. 22. 2014

  Съгласна съм с илиана Раева ,много е права.

 3. Маринова

  ян. 22. 2014

  Дрън, дрън. Илиана ще оправи политиката. Тя да си гледа Наско, вече ще има внуци да гледа и тях, а не да се прави ма всезнаѝѝко.. Много ѝ порасна работата, но…не става. Това ще го разбере от изборите и ще бъде наакана.

Добавете коментар