Взриви мрежата: Райна призна шокираща истина!

Взриви мрежата: Райна призна шокираща истина!
5 (100%) 6 votes

Райна проговори след множеството писания по неин адрес!

Райна най-сетне проговори и призна. След множеството писания по неин адрес – кои верни, кои напълно измислени, тя реши да използва правото си на отговор. И го направи в социалната мрежа Фейсбук.

Там бившата на Константин директно призна, че след излизането й от Къщата на Биг Брадър за нея не са настъпили най-добрите дни. И дори се чувства демотивирана. Предполага се, че причина за състоянието й на леко униние, е фактът, че тази година тя не получи нито една номинация за музикалните награди на телевизията на Митко Димитров Планета Пайнер.

rainaFBУчастията й също са доста оскъдни напоследък, което би довело до размисъл всеки нормален човек, в това число и самата певица. Която разкри, че се чувства тъжна и като в дупка.

„Демотивирана съм, но знам, че това няма да трае твърде дълго. Аз умея да оцелявам и съдбата пак ще бъде благосклонна. Защото това, което ще ме върне, е любовта“, написа Райна в поста си в социалната мрежа, което веднага провокира любопитството на феновете. Но то си остана незадоволено, пише Лайфстайл.бг.

Въпреки че наскоро Райна блесна щастлива и сияеща в снимка заедно с непознат млад мъж, за когото веднага се заговори, че е новото й гадже. Дали в това има нещо вярно, може би отново ще разкрие самата тя, когато дойде подходящият момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Взриви мрежата: Райна призна шокираща истина!”

  1. Аля

    ян. 22. 2014

    Е не разбрах каква е ШОКИРАЩАТА истина?

  2. naj

    ян. 22. 2014

    Райна има 1 номинация, в категория“сценично присъствие “, така че проверете и пишете

Добавете коментар