Непростимо! Вижте на какво заприлича Мариан Вълев!

Непростимо! Вижте на какво заприлича Мариан Вълев!
3.8 (76%) 5 votes

Разгадаха странностите на българския актьор Мариан Вълев.

Екранният му герой Росен Гоцев-Куката от сериала „Под прикритие” така е „залепнал” за него, че той не „сваля ролята си” и извън филмовите кадри.

Артистът стана скандално известен след предаването на Карбовски, в което той демонстративно размаха среден пръст към управляващи и заклейми политическите мъже заради битуващата мизерия в страната ни, а народа обвини в овчедушие.Но злите езици разгадаха откъде идва „храбростта му”.

marianБлизки до арт средите твърдят, че Мариан тайно си подсмърквал бял упойващ прах.

Оттам, като страничен ефект произтичала и неговата раздразнителност, безпокойство, както и крайна „чувствителност” към тегобите на народа ни, тънещ в мизерия и оскотяване.

Навикът да се „зарежда” с упойващото вещество най-вероятно го е придобил из митарствата си в страната на неограничените възможности САЩ, където Вълев емигрира малко след като се снима в първия си филм „Граница”.

Да залага точно на тези модерни екстри, които му докарват непукизма, неглижирания вид, както и яростно-безмилостната физиономия най-вероятно е в резултат на косвените въздействия на опиата. Разбира се, той не би признал подобна зависимост и пристрастяване.

Феновете му биха простили и разбрали за какво иде реч, ако той беше откровен. Все пак напрегната работа, снимки, известност, много почитателки, куп завистници, не е лесно да носиш толкова дини под една мишница.

Но да имаш подобно гангстерско поведение и да имитираш държание „ала Волен Сидеров” и извън сцената това вече идва в повече на мнозина.

Пък и да заприличаш едно към едно на този, в който се превъплащаваш на екрана. Това вече е непростимо, гневят се негови доскорошни почитатели в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Непростимо! Вижте на какво заприлича Мариан Вълев!”

  1. kami

    ян. 22. 2014

    Жалко за ганстерското поведение. Той е мн добър актьор и вероятно добър човек след като се впечатлява от мизерията на народа, но той е и пример за тинейжерите

Добавете коментар