Жестока постъпка на Лияна разочарова Мариан Кюрпанов! Той не е вярвал, че певицата ще се отнесе по този начин с него...

Мнозина се чудиха как така пламъкът между Лияна и Мариан Кюрпанов угасна така бързо след риалити шоуто "ВИП Брадър". В първите дни след шоуто те бяха неразделни и между тях наистина се забелязваше пораждаща се любов. Изведнъж обаче нещата секнаха изневиделица. Фотомоделът вече е забелязван в комапния на мъже, сред които и Пламен Медаров, но фолк дивата я няма край него.

[caption id="attachment_305977" align="alignright" width="300"]Maria-Liana Мариан захвърлил Лияна заради Павел Чернев[/caption]

Причината за края на романтиката между Мариан и Лияна е изневяра на певицата и то не с кого да е, а с друг съквартирант - Павел Чернев, научи Kliuki.bg. Напоследък Лияна е много близка с политика и даже не го крие. Двамата са забелязвани по най-различни заведения да се наслаждават на компанията си. На церемонията на Paparazzi пък, когато Лили спечели две награди, именно Павел й връчи статуетките и така я стисна пред всички, че веднага се породиха съмнения, че не за първи път го прави.

Още в Къщата Чернев показа симпатиите си към фолкаджийката. Слуховете гласят, че тогава се е случило нещо между тях, но те решили да го оставят в тайна и да го продължат навън. Павел Чернев обаче напусна бързо шоуто и Лияна се хвана след това с Мариан Кюрпанов. С него нещата изглеждаха по-сериозни и вероятно щяха да станат такива, ако певицата не му бе изневерила с Националиста. Този слух обикаля светските среди от известно време.