Дейвид Шуимър се провали след великия сериал

Нещастията след "Приятели" следват Дейвид Шуимър едно след друго. Известният повече с името Рос Гелър актьор се провали в начинанието си да стане режисьор. Всички помним сериала с живот сезон и половина на име "Джоуи", който се яви като продължение на живота на героя Джоуи Трибиани от "Приятели".

Това беше първото разочарование на Шуимър. По онова време той беше все още на върха на славата, след като "Приятели" завърши по един прекрасен начин и вратата на всички звезди от него беше широко отворена за нови хитови проекти. За Дейвид обаче нещата някак се объркаха. Той продължи с режисьорските си опити, но само след един игрален филм, всичко за него приключи. Огромните критики го съсипаха.

[caption id="attachment_305997" align="alignright" width="300"]Ross-Geller Дейвид Шуимър нямаше успехът на Рос Гелър[/caption]

Днес Дейвид Шуимър се проявява най-вече в театъра. Той сформира своя трупа, с която пътува из САЩ. И с нея обаче успехите му не са големи, като на повечето представления се забелязва доста ограничен кръг от зрители.

Личният живот на известния актьор претърпя някакво развитие, макар някои да го определят като негативно. Преди 4 години той се ожени за английската хубавица Зоуи Бъкман, от която след това му се роди първото дете. Злите езици на Холивуд обаче твърдят, че англичанката е превърнала Дейвид в мъж под чехъл, пише "Всеки ден".

Дейвид Шуимър желаеше да направи продължение на "Приятели" във вид на игрален филм, но и там срещна огромни препятствия, главно заради хонорарите на шестте звезди. Така всяко нещо, с което се захвана добрият стар Рос след "Приятели" се оказа провал. Някои дори вече се питат благословия ли беше великият сериал за него или проклятие?!