Безумие! Вижте най-необичайните имена на бебета за 2013 година!

Безумие! Вижте най-необичайните имена на бебета за 2013 година!
4.2 (84%) 5 votes

Харесват ли ви имена като Геройка, Терпелин, Хитко, Суя?

Виждат ви се странни и не много подходящи за бебе! Това са само една част от най-нелепите имена на бебетата от 2013 година, цитират от razkritia.com. Също така в списъка се срещат още – Кунка, Трияда, Ябълка, Ягодина, Хино, Милионка и какви ли още не подобни.

В сравнение с тези предложения кръщаването на деца на любимите ми герои от латиноамериканските сериали изглежда по-добро решение, сякаш Освалдо или Касанда е малко по-добре от Лодка или Лимона.

Изборът на име за детето е всъщност много сериозен

Изборът на име за детето е всъщност много сериозен

Разбира се, съществуват и добрите стари традиционни – Иван, Петър, Георги, Мария, Ивана. Често вече се среща и комбинацията от две имена като Инеса Лана или Кевин Ноа.

Все пак, колкото и да мислим нестандартно, нека си даваме сметка, когато си кръщаване децата, че първото име дори да е Джон ще върви в комбинация най-вероятно с Иванов или Петров като фамилия, затова е добре поне да звучи благозвучно цялото име на човек, той ще е с него цял един живот!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Безумие! Вижте най-необичайните имена на бебета за 2013 година!”

  1. желка

    ян. 24. 2014

    има име кратунка . детето е на 10 год и е обект на подигравки! родители мислете като кръщавате! може да не повторите името на свекъра или свекървата- важното е детето да не се срамува като си казва името

  2. slavena

    ян. 24. 2014

    da izbiraite hubavi imena naprimer kato ani anelia marina petq simona gergana ivona stefi gabi tedi mariana i mn drugi tova sa za momichetata a za momcheta asen ivan ogi venci misho angel i mn drugi

Добавете коментар