Известен невролог съобщи страшна вест за Шумахер

Известен невролог съобщи страшна вест за Шумахер
4 (80%) 5 votes

Ужасяващата вест за състоянието на Михаел Шумахер разплака и най-железните му фенове!

Страшна новина накара светът да настръхне и разплака и най-устойчивите психически фенове на Михаел Шумахер днес, когато неврологът професор Жан-Марк Огрогозо съобщи последните данни за състоянието на пилота.

Прочутият невролог от университета в Бордо изправи на нокти всички, заявявайки, че Шумахер остава в будна кома, дори и да стане чудо и той да излезе от изкуствената такава, на която е подложен вече цял месец.

shumiНа практика шампионът е обречен на вегетативно състояние, тъй като мозъкът му е увреден фатално и дори и буден, той няма да може да реагира на нищо. Според невролога пилотът няма да може да говори, да чува и дори да възприема нещата, случващи се около него, пише агенция ПИК.

Той просто ще живее с отворени очи, но това ще бъде вегетативно съществуване, без шансове да се възстанови за поне наполовина пълноценен живот.

Новината потресе милиони и най-вече съсече като с брадва семейството на Михаел Шумахер, чиято съпруга досега не престана да се надява дори и за секунда. Дано накрая да стане чудо и надеждите й да бъдат оправдани.

Малката искрица шанс за това е фактът, че лекуващите лекари на Шумахер от дни не са се произнасяли за състоянието му. Макар да не отричат, че дори рискът за живота му още е огромен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Известен невролог съобщи страшна вест за Шумахер”

 1. на най-добрите винаги се случва най-лошото,защо е така ,не знам….

 2. Име (задължително)

  ян. 28. 2014

  Моля те ,господи ,спаси го .
  Анин !

 3. Моля те ,господи ,спаси го .
  Амин !

 4. Има много като него, но за тях няма кой да жали. Това показва само, че Бог не взима рушвети.

Добавете коментар