Идните месеци кошмар за Златка Райкова! Вижте защо!

Идните месеци кошмар за Златка Райкова! Вижте защо!
5 (100%) 3 votes

Златка Райкова не може място да си намери от яд!

Златка Райкова място не може да си намери от яд. Русокоската е национално известна с манията относно външния си вид и навика да не пропуска огледало или витрина, в които да се огледа и да се полюбува на красотата си.

Интересно е как ще прави това обаче, в следващите два месеца?! А причината е, че вместо да се разкраси, тя се подложи на процедура, която я превърна в рунтавелка. Златка Райкова отиде на перманентен грим, за да направи веждите си още по-изразителни и неустоими.

raikovaВместо това обаче, некадърни козметици й поставиха толкова много туш, че към момента тя повече наподобява рунтаво мече, отколкото знойна изкусителка. Близки до Златка Райкова коментират, че излязла от студиото за красота в София бясна, но каквото и да прави, няма как да оправи проблема. Докато той не се реши сам.

А това, за нейно огромно съжаление, ще стане чак след около два месеца, когато тушът ще започне да избелява и веждите на хубавицата отново ще придобият естествения си вид, пише агенция ПИК.

Приятелки на Златка коментират, че настоящият й вид в огледалото, е най-големият й кошмар и едва ли някога в живота си ще се реши да си постави перманентен грим отново. Не и на веждите.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Идните месеци кошмар за Златка Райкова! Вижте защо!”

 1. Име (задължително)

  ян. 24. 2014

  Kakvo stava s tazi zhena. Mnogo izmachen vid ima, a nishto ne raboti.

 2. slavena

  ян. 24. 2014

  tq se misli za nai krasivata ima mnogo mnogo po krasivi jeni ot neq v bg

 3. kremi

  ян. 24. 2014

  ТАЯ БИЛА КРАСИВА, АЙДЕ БЕ ОЩЕ НА ПЪРВАТА ПРЯКА ЩЕ СРЕЩНЕШ ПОНЕ 10 ПО КРАСИВИ МОМИЧЕТА.
  ТАЗИ ДАЖЕ НЕ Е СИМПАТИЧНА, ТЯСИ Е НАПРАВО ГРОЗНА

Добавете коментар