Зрителите скочиха: Защо Слави и екипът пренебрегнаха Крисия?!

Зрителите скочиха: Защо Слави и екипът пренебрегнаха Крисия?!
4.6 (92.31%) 13 votes

Снощното представяне на момиченцата и Крисия доведе до спорове!

Снощното представяне на финалистките в конкурса за партньорка на господин Андреев премина в спорове между симпатизантите на децата. Много от зрителите останаха крайно разочаровани от поведението на Слави Трифонов и екипа му спрямо безспорната фаворитка на публиката Крисия Тодорова.

Момиченцето с уникален глас от Разград изпя великолепно песента „Облаче, ле бяло“ и бе посрещнато с огромна радост от публиката. Отношението на Дългия и компания обаче, определено беше странно.

Krisia_TodorovaМоже би това нямаше да се забележи, ако изпълнението на Крисия бе първо по ред, но тя излезе трета. Представилите се преди нея Симона и Ива буквално бяха затрупани с комплименти и коментари, както от Слави, така от двамата му сценаристи и музикантите от Ку-Ку бенд. То не бяха коментари, то не беше чудо.

А чаровната Крисия Тодорова очевидно „мина между капките“. След края на изпълнението й, набързо признаха за неземния глас, с който е надарена и… толкова.

За перфектното й изпълнение взеха отношение двама от членовете на Ку-Ку бенд, а самите сценаристи по-скоро запазиха мълчание. Защо, питаха после зрителите!

Някои предполагат, че това е направено умишлено, за да се създаде някаква равнопоставеност между децата, предвид огромната популярност на Крисия Тодорова в нета.

„Дайте да дадем шанс и на останалите. Сигурно това са искали, но Крисия не е виновна, че хората я обичат. И тя трябваше да получи същите овации и мили думи от Слави и екипа му, както останалите, за които коментарите бяха много по-дълги и обстойни“, пишат потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Зрителите скочиха: Защо Слави и екипът пренебрегнаха Крисия?!”

 1. Ppp

  ян. 24. 2014

  не знам защо само това момиче коментирате, при положение че последното момиче Гергана пя най-хубаво. както Годжи каза че са му се насълзили очите, същото мога да кажа и аз.

 2. Име (задължително)

  ян. 24. 2014

  Безспорно е много красиво момиченце. И пее доста технично, правилно, Крисия е артистична

 3. anonimna

  ян. 25. 2014

  krisi e prekrasna, no ne moje da ne se spomenat i drugite deca

 4. keti

  ян. 25. 2014

  прекрасни деца! дано имат шанс да живеят в подредена държава

 5. лили

  ян. 25. 2014

  Напълно съм съгласна! П ротивно е , че Слави и екипът му пестят хвалебствията си за Крисия, само заради равнопоставеност или кой знае по какви глупави съображения, но безспорен факт е , че Крисия е най- талантлива от всички! Пее неземно и трябва да си получава заслужените суперлативи! И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГЛАСУВАМЕ НИЕ- ЗРИТЕЛИТЕ!

Добавете коментар