Мегаскандал! Шокиращо разкритие за жената на Константин!

Мегаскандал! Шокиращо разкритие за жената на Константин!
5 (100%) 4 votes

Жената на Коцето шокира всички, никой не е очаквал!

За певеца Константин отдавна се знае, че обича да злоупотребява с разни неща, от които чашката е най-малкият му проблем. Коцето редовно е „спипван“ да посяга към забранените вещества и най-вече белия прах, което от години многократно е отразявано в не една медия.

Така че това вече за никого не представлява интерес. Днес обаче всички се втрещиха от шокиращата новина, че съпругата на Коцето – миловидната Надя, също е прихванала от заразата му. Станала е зависима!

nadyaТова момиче, с лице на ангел, дърпало повече и от мъжа си, разкриха скандално репортерите на вестник „Всеки ден“.

Свидетели разказват как все по-често виждали Надя в нощните клубове в неадекватно състояние, ходеща и събираща „остатъците“ от използваните от Константин прахчета и таблетки.

Запознати коментират, че виновник за това е самият Константин, който от деня на сватбата си провокира Надя с постоянните си забежки по други жени. Явно ревността и напрежението са си казали думата и момичето е открито лесен, но крайно опасен начин за откъсване от проблема.

Това обаче ще й изиграе гадна шега, ако с певеца решат да си имат второ дете. Знаем, че опиатите действат на организма и майката може да донесе трайни увреждания на своето бебче по време на бременността.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Мегаскандал! Шокиращо разкритие за жената на Константин!”

  1. 3377

    ян. 24. 2014

    не знам дали е вярно това, но за пиене и пушене е 100 % истина,с него посрещат изгрева на слънцето по кръчмите , тя му се радва на щуротиите,а Райна беше лошата , защото не пие ,не пуши и мислеше за него

  2. andi

    ян. 25. 2014

    glupavo momi4e!! da go zareje toq maznik

Добавете коментар