Преслава може да понесе голям удар и то добре подготвен!

Огромна измама срещу певицата Преслава се готви ожесточено месец преди раздаването на музикалните награди на поп фолк телевизията Планета Пайнер. Това довериха източници, близки до чалга средите, в които вече назрява истинска война.

Проблемът и омразата тръгват оттам, че по всяка вероятност Преслава отново ще грабне приза за Певица на годината, както се е случвало не веднъж през годините. Вътрешни хора доверяват, че победата щяла да се даде на нея не само заради творчеството й, а и заради факта, че цяла година тя е понесла най-много страдания заради писанията на таблоидите и вечното взиране в здравословното й състояние, съобщава агенция ПИК.

preslavaДотук добре, но една от певиците на Пайнер надала вик и това е самата Глория. Глория буквално скочила като ранена пантера, категорична, че тя е тази, който заслужава приза, заради цялостното си творчество и упорита работа вече толкова години.

Запознати твърдят, че в яда си Глория решила да организира всичките си почитатели и познати, които да изпращат смс-и в нейна подкрепа до откат, а може би работата ще заприлича на тази с предплатените карти на Ваня Червенкова във Вип Брадър.

Ако това стане, то загубата на Преслава няма да е реална, а изфабрикувана, както и победата на Глория.

Хубавото в случая е, че кандидатурата на Преслава е подкрепена от вярната й приятелка Галена и други звезди в гилдията.