Вече е ясно! Виж как Слави използва невинните дечица!

Вече е ясно! Виж как Слави използва невинните дечица!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов вдига рейтинга си на гърба на малки деца! „Шоуто на Слави“ опитва да се възроди, но не това е начинът!

Снощи Слави Трифонов промени правилата при избора на партньорка на г-н Андреев. Водещият позволи и четирите финалистки да продължат в следващия кръг. Въпреки жалкия опит да го припише на Ку-Ку Бенд, които уж решили така, за всекиго е ясно, че Слави дърпа конците и най-вероятно това е решение още отпреди шоуто вчера.

Трябваше да останат само две момичета, но Трифонов реши да формира още един кръг и по този начин си осигури още две вечери огромна част зрители на „Шоуто на Слави“. В момента именно този конкурс е най-големият хит на шоуто. От един избор Слави попадна на златна мина. Милиони хора гледат предаването само в четвъртък и петък и това се знае от екипа на предаването.

Slavi-Trifonov

Слави Трифонов използва децата за рейтинг

Именно това е и причината да се удължи целият конкурс, смята Kliuki.bg. Думите на Евгени Димитров нямаше да прозвучат така нагласено, ако беше решено следващата седмица финалът да бъде проведен директно с четирите деца. Той обаче си остава по план и това значи, че се измества за след две седмици, а сега ще бъде вкаран допълнителен кръг. Всичко това е с цел продължаване на възходящата линия и печелене на още зрители. Това обаче не прави чест нито на Слави Трифонов, нито на Ку-Ку Бенд, защото тaка те използват децата за собствени облаги. Малките сладури нищо не печелят от едно такова удължаване на конкурса. Така или иначе три ще загубят, а една ще спечели.

Снощи Гергана Тодорова и Крисия Тодорова изпълниха песни на Цветелина Грахич („Еднаква за теб и за мен“ и „Искам те пак“). Симона Иванова изпя „Шапката червена“, а Ива Цветанова – „Жестока“. Новата задача за дечицата е песен от годината, в която са родени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Вече е ясно! Виж как Слави използва невинните дечица!”

 1. СИЛВИЯ

  ян. 25. 2014

  ТАКИВА СА ДОЛНИТЕ ПОМИСЛИ НА ДЪЛГИЯ, НО ЗА НАС ОСТАВА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ГЛЕДАМЕ ДЕЦАТА ОЩЕ ВЕДНЪЖ

 2. Kuradi

  ян. 25. 2014

  Тридесет процента от талантите в БГ са открити от Слави Трофонов. Никой няма вина за това . По-всичко личи ,че тук думата имат и парите и нищо чудно вотът да бъде оставен във зрителските ръце. Гласуване с СМС.

 3. Име (задължително)

  ян. 26. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Име (задължително)

  ян. 26. 2014

  Ot godini ne gledam shouto ,no gospodin Andreev i malkite kandidatki mi haresvat. Samiat Slavi otdavna ne e tozi koito beshe, za sayalenie.

 5. Just_me

  ян. 26. 2014

  Не Слави използва децата,а болните амбиции на родителите им!В 11 часа нормалните деца отдавна вече са си по-леглата!И добре,че са личности като Слави,за да можете вие,драскачите,да си списвате „статиите“!

 6. славка

  февр. 15. 2014

  Слави знае ли повече от десет думи?

Добавете коментар