Горещо! Вижте неразкритата история за любовта на Петко и Яна!

Горещо! Вижте неразкритата история за любовта на Петко и Яна!
5 (100%) 6 votes

Петко Димитров разказа за любовта си към танцьорката!

Петко Димитров разчувства романтично настроените българи като разказа подробно за любовта си към Яна Акимова в ефира на предаването „Студио ВИП“ по Нова телевизия.

След като двамата официално признаха, че очакват бебе, Петко не скри вълнението си от престоящото събитие да стане татко за втори път. Той призна, че иска момиченце, но каквото и да е детето, е сигурен, че ще е от него.

qna-petkoДокато Яна сияеше от щастие, Петко разкри факт, който много от българите не знаят, а именно, че когато е предложил брак на танцьорката, дори не е имал пръстен у себе си.

„Всичко стана така бързо и непринудено, че нямах време да се подготвя. Идеята ми дойде наистина спонтанно, защото не можех да устоя на чувствата си. Искам само да я имам и да стане мое жена“, сподели Петко Димитров, който призна също, че се е влюбил в Яна от първия момент, в който я е зърнал.

За разлика от него танцьорката каза, че при нея чувствата са се породили малко по-късно, но били толкова силни, че щяла да припадне от щастие, когато Петко Димитров й предложил да му стане законна половинка.

Двамата наскоро се завърнаха от медения си месец в Прага и сега са щастливи в луксозния си дом в столицата и тръпнат в очакване на детенцето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Горещо! Вижте неразкритата история за любовта на Петко и Яна!”

  1. ДЯДКА

    ян. 26. 2014

    „Искам само да я имам“ много сопственическо! Като стока, а уж се мъчи да се изкара романтик

  2. Име (задължително)

    ян. 26. 2014

    nau4i se da piwew ……………SOBSTVENOST se kazva i syotvetno se piwe SOBSTVENI4ESKO,,,,,,,,,,,,

Добавете коментар