Ники Илиев можеше да бъде арестуван в Монако по време на снимки

Заедно с екипа си Ники Илиев снимал новия филм "Живи легенди", който се очаква да излезе на бял свят за Свети Валентин, 14-ти февруари.

Снимките били в една определена къща, пише "Накратко". За да направят още няколко кадъра на атмосферата от Монако, Ники и колегите му решили да обиколят и да поснимат. Не след дълго обаче, след като започнали снимките, ги спряла полиция с предупреждение, че могат да ги арестуват за тази дейност. Учудени, българите попитали дали проблемът е в това, че снимат със статив, а не като обикновени туристи с фотоапарат на ръка. Тогава им отговорили, че е разрешено да се снима единствено и само без статив.

[caption id="attachment_306195" align="alignright" width="300"]zatvor? Ники Илиев снима нов филм в Монако[/caption]

Така по думите на Ники Илиев за малко им се е разминало престъплението. Той твърди, че френската полиция въобще е нямало да се церемони с него и целият екип е можел да се озове в затвора. Българите обаче съдействали на драго сърце на органите на реда и така всичко им се разминало само с предупреждение.

Очакваме с нетърпение новата лента на Ники Илиев, след успеха на първия му филм, всички възлагат много надежди и на тази негова продукция.