Бърнард Мадоф си отива от света, който мамеше толкова години

Големият мошеник Бърнард Мадоф е болен от рак. Коварната болест ще го повали завинаги в най-скоро време, съобщава "България днес".

Гибелта на известния бизнесмен ще дойде в затвора. Той излежава 150-годишна присъда за огромна измама. През 2008 г. най-голямата финансова пирамида претърпя своя крах, а Мадоф постъпи в затвора. Той бе осъден за присвояване на цели 65 млрд. долара, които са взети от различни банки и частни лица. Тогава Бърнард бе обявен за най-големият финансов мошеник в света.

moshenikКъм днешна дата големият измамник излежава мирно присъдата си, но здравето му се е влошило многократно. Преди седмици той е претърпял особено болезнен инфаркт и тогава му е била поставенна ужасяващата диагноза за рак, след като е бил прегледан обстойно от лекарите на затвора.

Скорошната смърт на Бърнард Мадоф обаче по никакъв начин не натъжава света, тъй като милиони хора все още са бесни на бизнесмена заради това, което им стори. Норма Хил, която си изпати с 2 млн. от въпросната пирамида, пожела на Мадоф не само да умре възможно най-скоро, но това да се случи по много болезнен начин. Тя желае искрено гибелта на измамника да дойде в адски мъки.

Бърнард Мадоф има рожден ден след три месеца, но има огромна вероятност да не успее да посрещне своя 76-ти празник.