Нещо страшно се случи с таткото на Маколи Кълкин, преди да се сдобрят!

Нещо страшно се случи с таткото на Маколи Кълкин, преди да се сдобрят!
5 (100%) 3 votes

Кит Кълкин – баща на популярния актьор Маколи Кълкин, е получил масиран инсулт и в момента е в клиника със сериозни двигателни увреждания.

Парите и годините разделиха Маколи и баща му

Парите и годините разделиха Маколи и баща му

Малко преди инсулта Кит е правил отчаяни усилия да се сдобри със сина си, пишат от medikforum.ru. Перспективите за оздравяването му не са оптимистични. Вероятно ще остане в болница още 2-3 седмици, след което ще прекара известно време в рехабилитационен център. Сегашната жена на г-н Кълкин прави опити да събере около Кит всичките му деца, включително тези от първия брак.

В последно време сдобряването с Маколи се превърнало в истинска фикс идея за 69-годишния Кит Кълкин. 33-годишният Маколи, който стана звезда с ролята си в сагата “Сам вкъщи”, сам преживя нелеки дни. Детето-актьор донесе в сметките на семейството си милиони долари и именно споровете за пари станаха причина за разрива с татко Кит, когато Маколи навърши пълнолетие. От няколко години баща и син изобщо не общуват.

Освен това Маколи прие много болезнено развода на родителите си през 1995 година. Майка му Патриция обвини Кит в пиянство, домашно насилие и изневяра, и получи родителската опека над всичките им деца. Кит прекъсваше мълчанието си за семейните проблеми с различни коментари, като не пропускаше да говори за увлеченията на Маколи по наркотиците. Дали сега Маколи, който прекарва по-голяма част от времето си в Париж, ще загърби спомена за скандалите и ще се сдобри с баща си?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нещо страшно се случи с таткото на Маколи Кълкин, преди да се сдобрят!”

  1. калинка

    ян. 27. 2014

    МНОГОТО ПАРИТЕ ВИНАГИ ВНАСЯТ РАЗДОР, МАКАР ЧЕ И ОБРАТНИЯ ВАРИАНТ /БЕЗПАРИЧИЕ/ СЪЩО ВОДИ ДО СКАНДАЛИ…..ИНТЕРЕСНО КОЕ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ!!!!!!!????????

Добавете коментар