Златка Райкова страшно много обича и държи на Кирил!

Георги Валентинов изревнува. ММА борецът, който от няколко месеца е официалният партньор на Златка Райкова, не можа да преодолее раздразнението си от обичта, която половинката му изпитва към друг мъж, на име Кирил.

Факт е, че за разлика от Георги, Златка Райкова познава Кирил от много повече време и близостта им е известна на приятелите й. Тъкмо това накарало бореца да се подразни, но към днешна дата той е загърбил всичките си съмнения. Нещо повече - вслушвал се в Кирил така, сякаш от думите му зависи съдбата му.

zlatka_RЗащото се оказа, че Кирил не е бившо или настоящо гадже на Златка Райкова, а нейният личен астролог. На чието мнение тя се доверява на сто процента, разказват близки до красавицата. Злати звъни на звездоброеца по всяко време, когато изпадне в дилема и трябва да реши важен въпрос.

Преди дни обаче Кирил неочаквано я сюрпризира с най-щастливата вест, а именно, че през декември се очаква да стане майка, разказаха свидетели. Звездите сочели, че това е най-доброто време за поява на първото й дете, тоест Злати ще трябва да зачене около средата и края на март.

Красавицата приела предсказанията на Кирил за чиста монета и вече се стяга за бъдещата си бременност. Тя премахнала от менюто си всички вредни храни и свела спиртните напитки до минимум.

И обещала на астролога си, че ако и този път прогнозата му се окаже вярна, ще му се отблагодари по най-щедрия начин.