Страшна новина! Ето какво ни застига до месеци!

Страшна новина! Ето какво ни застига до месеци!
4.2 (84%) 5 votes

Страшната прогноза е за България и дойде от ясновидка номер 1. Ужаси всички!

Страшна прогноза за страната ни ужаси българите днес, когато ясновидка номер едно в страната направи шокиращите си разкрития пред агенция ПИК. Данка Радкова, популярна с множеството си точни прогнози, съобщи наистина стряскаща новина.

Злото ще застигне страната ни до месеци и особено лятото, когато у нас ще има множество смъртни случаи и убийства. Данка Радкова е уверена, че ще има да се лее кръв, а страхотията ще се дължи на аномалии в природата.

bulgaria_prognozaЯсновидката вещае адски температурни рекорди от 47 градуса на сянка през лятото и особено в дните около Голяма Богородица, тоест в средата на август. Страшният удар на времето ще отнеме живота на по-слабите, а други ще удари в мозъка, заради което ще зачестят и случаите на жестоки убийства в България.

Жаркото слънце ще ликвидира много голяма част от птиците и пчелите, а най-страшното ще е появата на нов вирус, срещу който няма да има антибиотик.

Прогнозата на Данка Радкова за есента не е по-обнадеждаваща. Според нея валежи ще има през септември месец, но те пък ще доведат до масови депресии и увеличаване на самоубийствата.

Всички стискат палци и се молят пророчеството на ясновидката да не се сбъдне. В противен случай това ще бъде един истински хорър на живо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Страшна новина! Ето какво ни застига до месеци!”

 1. З

  ян. 27. 2014

  „…….нов вирус, срещу който няма да има антибиотик.“ –– При чисто вирусна инфекция предписването на антибиотик е груба медицинска грешка и не води до нищо добро. Дори напротив – развива се дисбактериоза, тъй като антибиотиците потискат не само болестотворните, но и други микроорганизми и съответно влошават….и т.н…

 2. На тая мръсна комунистическа кукумявка не и вярвам изобщо.

 3. янка

  ян. 27. 2014

  Поредната глупост, не виждам какво се е сбъднало до сега …..от тяхните велики предсказания….

 4. Име (задължително)

  ян. 27. 2014

  stiga stiy prostotii, ne vi li e sram da stresirate horata , dostatacno ima cacvo da ni stresira ! BASTAAAAA

 5. боко ясновидеца

  ян. 27. 2014

  Тази медия твърдете че настоящата зима ще е най-студената от не знам колко години,както се вижда познаха.

 6. тодор петков

  ян. 28. 2014

  ????????

 7. Име (задължително)

  ян. 28. 2014

  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 8. Eva Borisova

  февр. 11. 2014

  стига сте плашили хората с глупости бе тъпанари..

 9. Vladimir Stoev

  февр. 11. 2014

  е, все пак е от клюки, кой пък би повярвал на това…

 10. Eva Borisova

  февр. 11. 2014

  абе ..нямам думи..

Добавете коментар