Арон Аронов също страда неимоверно много за Лиляна Кисьова

Смъртта на великата Лиляна Кисьова натъжава цяла България вече повече от седмица, защото Лили беше обичана не само на сцената, но и извън нея. Именно това показа неиният колега Арон Аронов, пише в. "Уикенд".  Думите му "Сбогом, скъпа Лили! Много страдам за теб!" разчувстваха не само близките на оперетната актриса, но и много други българи.

[caption id="attachment_306298" align="alignright" width="300"]Sbogom,Lili България плаче за Лиляна Кисьова[/caption]

Лиляна Кисьова прекара последните 10 години от своя велик живот на легло. Това обаче не промени любовта на българския народ към нея. Тенорът Арон Аронов не успя да се сбогува публично с Лили, тъй като се възстановява от тежък инсулт. Неговите думи в интернет обаче трогнаха всички, защото си личеше, че са напълно искрени и пропити с болка.

Лили Кисьова прекара в Националния музикален театър цели 44 незабравими години. Ролите й във "Веселата вдовица", "Царицата на чардаша", "Службогоци" и много други направиха Кисьова истинско величие на оперетата у нас.

Днес нея вече я няма. На 85 години тя си замина от земния свят, но остана в сърцата на много българи. Затова можем да определим думите на Арон Аронов за думи на целия български народ. Всички страдаме за Лили! Сбогом и мир на праха й!