Огромен резил! Лияна излъга цяла България!

Огромен резил! Лияна излъга цяла България!
5 (100%) 4 votes

Глупава ли е Лияна, за да не разбере, че лъжата й ще лъсне?!

Глупава ли е Лияна? Този въпрос си задават всички, че дори и феновете й днес, когато наяве лъсна бруталната лъжа, която певицата изрече директно в ефир. Това стана преди месеци, когато Лияна участваше в благотворителната игра на Вип Брадър и сайта Продавалник.ком.

Там всеки от известните съквартиранти трябваше да продаде на търг своя любима вещ, а парите за нея да отидат за благотворителност.

lianaТака и стана, всеки заложи нещо свое и заредено с много положителна енергия. За Лияна това бяха чифт обеци, подарък от дъщеря й. Певицата с охота ги заложи за продан и неколкократно пожела на този, който ги купи, цялото щастие на света.

Да, бе, да!… Какво стана после обаче? Очевидно е, че „щастливец“ няма, или ако има, то това е самата Лияна, тъй като тя така и не се е разделила с обеците си, пише Хотарена.нет.

Певицата направи огромен гаф като преди няколко дни се появи в директно предаване на „Здравей, България“ със същите обеци. Явно вече бе забравила за продажбата и „подаръка“ си към почитателите, и се накипри с бижуто.

Зорките очи на зрителите обаче не останаха слепи за измамата и във форумите моментално заваляха гневни обвинения и коментари по адрес на „благородната и честна душа“ на изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Огромен резил! Лияна излъга цяла България!”

 1. STEFAN

  ян. 27. 2014

  MOJE DA IMA NQKOLKO CHIFTA

 2. Malkia Mrasnik

  ян. 27. 2014

  MOJE DA IMA DVA CHIFTA EDNI I SASHTI OBECI

 3. katia

  ян. 27. 2014

  да бе, да! има 10 чифта! много е проста горката

 4. Име (задължително)

  ян. 27. 2014

  С една дума КИФЛА

 5. Иво

  ян. 27. 2014

  Това със сигурност не са същите обеци.

 6. Име (задължително)

  ян. 28. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар