Черна прокоба! „Тоника” тръпне в ужас

Черна прокоба! „Тоника” тръпне в ужас
3.7 (73.33%) 6 votes

Черна прокоба тегне над „Тоника”

Черна прокоба е надвиснала над любимата на поколения българи група „Тоника”.

Смъртта на талантливия и обичан Гого няма да е последната, убедени са от формацията. Вокалната група, която наскоро „овдовя” тръпне в ужас.

tonikaТова подметна и съпругата на музиканта, уникалната Ева. Жената, която неотлъчно беше до края на дните при любимия си е убедена, че външна намеса е отнела живота на непрежалимия й съпруг.

В интервю съпругата на напусналия ни наскоро талант не скри подозренията си, че някаква злоумишлена направа е провокирала изненадващата болест и последвала смърт на непрежалимия й сценичен и сърдечен партньор.

Причината за нейната тревогата е награда кристална купа, която изненадващо, с гръм и трясък се е пукнала в семейния им дом. Според близки до звездното семейство обаче случката е преекспонирана.

Въпросното отличие е било пропукано още на летището и така, с дефект е внесено в къщата на музикалната фамилия. Къде е истината?!

Но според композиторът и „баща” на вокалния състав „Тоника” Стефан Диомов, причина за безпокойство наистина има.

Той самият е силно притеснен и за собствения си живот и се тормози, че скоро може да последва Гого в отвъдното.

Създателят на безспорния хит „Здравей, как си приятелю” не може още да се отърси от анонимното съобщение на мобилния си телефон.

Неизвестен циник му е изпратил смразяващ имейл, в който недвусмислено му заявява, че той ще е следващия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Черна прокоба! „Тоника” тръпне в ужас”

 1. holi

  ян. 28. 2014

  такива неща наистина има, но защо ще им правят магии….вероятно от завист!

 2. Liusi Vasileva

  ян. 29. 2014

  То бива глупост-но ЛАс е генетично заложено заболяване.Каква магия,какви пет лева.Тези хора в скръбта си търсят някой да е виновен.Глупаци.

 3. Ев

  ян. 30. 2014

  Ами то всички са смъртни.Всеки в един момент, ще е …горе. Малко ли стрес има в ежедневието ни, което ни стресира почти ежеминутно.Без магии…държавата се грижи да по разреди редиците, да не сме и в тежест, като наближим пенсиониране. А когато човек си вкара мухата….става лошо.Жалко за Гого, но тая неговата ева ми е малко хахо.

Добавете коментар