Голяма и като човек! България се гордее с постъпката на Лили Иванова!

Голяма и като човек! България се гордее с постъпката на Лили Иванова!
5 (100%) 6 votes

Лили Иванова доказа, че не е само голяма певица, но и голям човек!

Най-после се случи! Великата Лили Иванова затвори устите на злобарите, които години наред я клеветяха. Жълти медии изкарваха стотинки, драскайки статийки за егоизма, тщестлавието и капризите на примата на родната естрада.

Днес обаче тя показа истинската си същност, с която може да се гордеем. Лили Иванова не е само глас, тя е и Човек с главно „Ч“. А доказателството за това е фактът, че вече дни наред тя стои затворена в апартамента на по-голямата си сестра Магда, която е болна и не се отделя от нея.

liliПреди време Магда преживя доста неприятности покрай здравословното си състояние и дори бе постъпила в болница. Сега тя е повалена от зимния грип, а сестра й е неотлъчно до нея. Лили Иванова не излиза от дома на Магда в софийския квартал „Банишора“ и се грижи за нея като за малко дете, разказват с възхищение съседите на Магда.

Единственият, който напуска мястото, е шофьорът на певицата, който често търчи до магазина или аптеката и снабдява болната с всичко необходимо за подобрението й, по препоръка на Лили Иванова.

Примата дори е отменила всичките си професионални ангажименти, за да бъде до кака си и отново е влязла в позабравената си роля на медицинска сестра.

Постъпката й ясно доказва що за човек е и, че зад привидно суровата й външност се крие огромно и добро сърце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Голяма и като човек! България се гордее с постъпката на Лили Иванова!”

 1. Име (задължително)

  ян. 28. 2014

  Големи сте тъпаци- да обичаш сестра си и да я гледаш, не значи, че си Човек с главно“Ч“! Предполагам, че и престъпниците обичат сестрите си! Иначе- похвално, че е проявила съчувствие.

 2. анонимна

  ян. 28. 2014

  Дали е искрена или или има угризения!

 3. keti

  ян. 28. 2014

  ЛИЛИ НЕ АФИШИРА ДОБРИТЕ СИ ПОСТЪПКИ!
  ТОВА Я ПРАВИ ЧОВЕК С ГОЛЯМО Ч

 4. Име (задължително)

  ян. 28. 2014

  колко сте глупави.прави го нарочно да я видите и коментирате. стара лисица е. да не я забравите и да повдигне рейтинга си

 5. Поли

  ян. 29. 2014

  Що за изроди сме станали, търсим и коментираме човешкото и добротата у другите, а самите ние не я притежаваме. Какво търсите под вола -теле? Върнете си човешкия образ и повярвайте, че във всеки има частица добрина.. Пожелавам ви го……………..

 6. Ева

  ян. 30. 2014

  Едва ли това точно прави Лили Иванова човек с не знам си какво ч??? Половин България го прави ежедневно, като се грижи за своите роднини и не търси слава и преклонение.Жената просто се грижи за сестра си и това е напълно нормално и човешко.

 7. Име (задължително)

  февр. 22. 2014

  bravo LILI OBI4AM TE

Добавете коментар