Миглена Ангелова съсипва Иван и Андрей

Миглена Ангелова съсипва Иван и Андрей
4.9 (97.5%) 8 votes

Отмъщението на Миглена Ангелова обещава да бъде болезнено

Миглена Ангелова смята да съсипе TV7. Известната тв водеща, заедно с целия екип на „Искрено и лично„, ще даде пресконференция за свалането си от ефир, съобщава БТА. Тя ще се състои утре, а на нея Ангелова обещава да разкрие скандални неща не само за телевизията, но и за самите продуценти на предаването Иван и Андрей. Миглена знаела много добре какви игри се въртели в предаването зад кадър и в TV7 като цяло.

skandal-TV7

Миглена Ангелова съсипва TV7 за отмъщение

Яростта на водещата е разбираема, защото „Искрено и лично“ просъществува в тази телевизия едва няколко месеца. То стартира миналата година на 30 септември, но след Нова година изчезна от полезрението на зрителите. Иван и Андрей дават доста странни обяснения, които никой не разбира. Причината да бъде спряно предаването може да се счете даже за скандална, тъй като не може да се очаква рейтинг до небесата само за 3 месеца. Очевидно има нещо друго и Миглена Ангелова смята да го разкрите.

Това е поредният провал на „Искрено и лично“. То беше изключително популярно в самото начало на века, когато се излъчваше по bTV. След това мина за малко и през телевизия Нова, за да се стигне до скандалния му крах в TV7, който може да се окаже и окончателният му.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Миглена Ангелова съсипва Иван и Андрей”

 1. Татяна

  ян. 29. 2014

  ………

 2. Дани

  ян. 29. 2014

  Много сте некадърни,беееееее….. “Ноу Фрейм медия България” АД е на Бареков,Иван и Андрей какво общо имат!????Леле,това ми било журналисти,направо паднах от черешата…..

 3. keti

  ян. 29. 2014

  “Ноу Фрейм медия България” АД е на Бареков“ Това твърдение не е вярно. Тази медия никога не е била на Бареков, той беше идпълнителен директор на TV7, а откакто съществува партия „България без цензура“ той вече няма нищо общо с която и да е медия

 4. ВСЕ ПАК КОЯ Е ВСЪЩНОСТ

  май 22. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 5. жоро игнатов

  май 22. 2014

  ВСЕ ПАК КОЯ Е ВСЪЩНОСТ
  МИГЛЕНА ЧАКРАКЧИЕВА (АНГЕЛОВА)?
  БИОГРАФИЯ:
  МИГЛЕНА ЧАКРАКЧИЕВА е родена на 20 май в Русе или МИГЛЕНА МИЛКОВА АНГЕЛОВА, с ЕГН: 6505205553 и постоянен адрес: София, жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие № 7А, ет.5, ап.24 е родена в семейство на български еснафи, Тодорка и Милко Ангелови, омъжена на 45 години.
  Има пет брака, четири деца и бурно и странно минало и настояще, естествено свързано с флората и фауната на природата около Дунав мост.
  Средното си образование завършва в бившия вече Съветски Съюз, където родителите й работят. Участието й в ученическите рецитали и концерти, които често организира сама, се отбелязват от ученици и учители като „неклиширани“ и „от сърце“. Легенда е, че първото си висше образование – руска филология – завършва във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“, а „второто” си висше – журналистика и масови комуникации – в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Там специализира телевизионна журналистика, медиамениджмънт и връзки с обществеността. За това не й стига времето, като се има предвид похотливия й живот.
  Стара познайница на Народната милиция за проституиране и предлагане на секс услуги на шофьори по моста на „Дружбата” от 1981-1985 г.според справките на РУ на МВР гр.Русе и сигнатурата на криминалната милиция, за което разказва тогавашния началник на криминалната милиция ОЗ полковник Стоимен Трендафилов.
  Първия брак осъществява с тогавашен шофьор на ТИР и сегашен шофьор на щат в БНР.Той е бащата на голямата дъщеря на Миглена Ангелова, Дора, която смело върви по стъпките на майката и понастоящем е танцьорка на пилон и любовница на фолпевеца Крум.Напускала е няколко пъти дома и е бягала с любовници и мъже, които са посещавали майката в апартамента й в кв. „Гео Милев” София.Ставала е очевидец на оргии и стенания на майка си.
  Втория брак закъснява, но е факт два месеца след раждането на второто дете на Миглена.По това време тя напуска домът си като остава детето си на бащата и захваща сладкия път с третия съпруг, баща на две нещастни близначета, рожба на всеотдайността на Миглена към мъжете и стремежа й към нови и нови преживявания.
  Ангелова-Чакракчиева е много еблива и дашна тогава, а и сега за напредналата си възраст, съгласява се на секс без особени уговорки и задръжки.
  Така практически през 1986 г. ражда дъщеря си Дора, през 1991 – близначките Стефани и Адриана, а през 1996 – сина си Илия.Ражданията са съвсем криминални и неочаквани. КАРИЕРА:
  Започва работа на Дунав мост и заема челно място сред труженичките на древната професия, а едва през 1993 г. няколко месеца работи в една от първите радиостанции в Русе – радио „Пристас“, където води 6-часов сутрешен блок, организирайки работата на първия си медиен екип. Гласът на Миглена и настроението, с което зарежда слушателите си, правят впечатление от първите й включвания в ефир и нейният блок е един от любимите на местните гуляйджии и педофили.
  Напуска радиото заради конфликт с ръководството, нещо което остава запазена марка и до днес, породен от лошата й слава и минало.
  През същата година РТВЦ-Русе обявява конкурс за тв-водещи, на който Миглена се явява почти на шега и стремително го печели с „лекота”. Седмица по-късно вече води програма „Север“ и чете регионалните новини за „Добър ден, България“. Завързва връзки с влиятелни хора в телевизията.Един от тях е Хачо Бояджиев, който сам признава:”Беше фригидна и тромава, но я съжалих и я пробутах”. На екскурзията с него в Анталия, (Турция) прави всичко за да му се хареса, но остава само с подарък от един часовник и назначението.
  В края на 1996 г. напуска пак скандално работата си в ТВЦ-Русе и остава без работа с трите си малки дъщери и 7-месечния си син. Любовта към избраната професия, многото неосъществени творчески идеи, неудачите в личния й живот и безработицата в Русе я карат да замине за София през пролетта на 1997 година. С традиционна измама „купува“ в София ап.24, жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие №7А, ет.5, за което бившите собственици Гашарови, жители и днес на София чакат да им се броят парите от сделката вече едно десетилетие.Измамата и до днес се прикрива от „нейни” магистрати.
  Следват години на самота, без мъж в къщи и много нерви и изцепки в ефира, което води до появата на заболяването „РАНЕН КЛИМАКС” според доц.Бостанджиев лекуващ лекар от МА и промени във формата на тялото й към наедряване и проява на мъжки черти в лицето.
  Мис „Климакс” търси неуморно мъже и попада на никому неизвестения АНГЕЛИН МАВРОВ, един голтак, селянин и комплексар, който бърза да се жени за нея за подслон и пари, както и да опита сладостта на услугите на малката и дашна Дора.
  Днес Миглена се пъчи на екрана с едрата, отпусната и тежка фигура и продължава да реди небивалици. Миглена е от малкото водещи в регионалните центрове, които тогавашният директор на БНТ проф.Хачо Бояджиев не е свалял от ефир, но е свалял в леглото си. Кариерата й продължава с „авторски” издания, които правих аз, в която Миглена полага усилия да стопи наложената през годините на диктатурата официална дистанция между зрителите и сладникавите водещи от екрана. Зрителите с топлота приемат различното отношение и свикват с него. За Миглена следват няколко години трупане на екранен и сексуален опит, професионални и курвенски експерименти и големи усилия да противодейства на конюнктурата, „за да не стане като всички лесни жени“, балансирайки между новините и непознатия тогава ток-шоу формат, който харесва и усеща като „свой“.
  За няколко дни отчаянието й се превръща в решение да прави сама, на частно, това, което обича – предаване за хората, за семейните отношения и клевети. Така месец по-късно се ражда предаването „В крепостта с Миглена Ангелова“, което се излъчва в началото по ТВ „7 дни“, а по-късно в мрежите на „Евроком“, БКТВ, „Скат“. Сривът на долара, търсенето на рекламодатели, които да издържат предаването, животът в напълно непознатия град, смяната на квартири, грижите за четирите деца, които заедно с майка си често се лишават от много неща, каляват характера й и подхранват увереността й, че ако „наистина направиш в днешния ден всичко, което трябва, то утрешният ще те приближи към мечтаното“.
  „Мечтаното“ се появява през лятото на 2000-та година, когато първата частна телевизия -бТВ – обявява конкурс за външни продуценти. Между поръчаните предавания е „ежедневно женско ток-шоу“ и Миглена, насърчавана от приятелите си, разработва концепцията на предаването, което сама би искала да гледа всеки ден. Предлага на бТВ названието „Искрено и лично“ и така то стартира в програмата на 27 ноември 2000 г. Още през първия си месец се превръща в лидер в часовия пояс между 10 и 11 часа. Затова през 2003 г. е осъдена по множество дела за клевети и измами, заедно с журналистката от „Новинар” Фани Чоджумова, а за малко и да осъдят и мен, което обстоятелство я прави длъжник на редица хора и институции от СОФИЯ И СТРАНАТА.Един от основните и кредитори е Тодор Тодоров от София, който познавам лично, той и отказа брак, но я преследва от няколко години с изпълнителни листове.ВРЪЗКАТА С НЕГО Е НЕЯСНА И ПРОТИВОРЕЧИВА, НО Е ФАКТ.
  Това налага да закрие фирмата си, да спре да се осигурява и да се крие от съдии-изпълнителите.Среща юриста от КНСБ адв.ИВАН ДИМИТРОВ СОТИРОВ, лансира го във ефира, който в последствие губи умишлено всички дела срещу нея убеден във вината на Миглена и я напуска скандално при разпра между съпругата му и русенската пачавра.Това разказа ТАТЯНА ВОСКРЕСЕНСКА близка и приятелка на Миглена, бивша нейна редакторка, както и сестра й д-р САШКА ВОСКРЕСЕНСКА, нейна лична венероложка от МА по време на практикуване на древната професия в Русе и София.И двете са отвратени от Миглена и днес говорят с погнуса за нея.
  В последствие се обвърза сексуално с някакъв турчин и телевизионера Димитър Бедников, които също с погнуса я изоставиха и я предадоха на убиеца и самоопределилия се като охранител от БДЖ Живко Чакракчиев, един застарял простак и комплексар и пореден нещастник, който вместо са си намери нормална жена се свързва тази с това дърто и миризливо гюбре Миглена, показвайки пред обществото завидно търпение и упоритост при общуването с мърлявата смръдла.
  Клеветническото Предаване „Искрено и лично“ не случайно се отъждествява с личността на водещата. Вече осма година Миглена продължава да определя темите на предаването си, най –вече клеветнически, пише сама и с моя помощ/Жоро Игнатов/ сценариите на изданията му, организира и ръководи творческия му екип.През 2008 скандално напусна и Бтв.
  Но вече в Нова телевизия, където от 19 май 2008 г. „Искрено и лично“ се излъчва всеки делничен ден в 16.30 ч.
  Там Миглена работи с режисьор – това е Николай Русакиев и неговият екип.
  Промяната се отразява неблаготворно на предаването, защото Миглена е пълна с творчески идеи и единственото, което търси са сродни души, за да ги осъществява!..Всичките й напускания са скандални и зпълнени с номера, така напусна и наскоро НТВ.
  Благодаря ва всички бивши колеги, че най-накрая узнаха, че горепосочената фигура е долно и продажно мръсно човече.
  Ваш Жоро Игнатов-бивш гл.редактор на „Искрено и лично”и сегашен адвокат от САК.

Добавете коментар