Само в Kliuki.bg: Вижте невероятните думи за Крисия, които възхитиха България!

Само в Kliuki.bg: Вижте невероятните думи за Крисия, които възхитиха България!
4.6 (92.73%) 11 votes

Крисия Тодорова – номер едно сред зрителите

Невероятната Крисия Тодорова получи невероятни думи за себе си от почитатели. В официалната Фейсбук страница на детето-чудо се появиха множество хвалебствени коментари, които накараха България да настръхне. Впечатлени от дарбата на Криси хора пишат такива думи за едно непозната дете, че няма как на човек да не му стане драго и да не се впечатли от видяното, смята Kliuki.bg.

komentari

Крисия Тодорова събра поредната си доза невероятни коментари

Поводът за поредния възторг, който предизвика разградското момиченце, стана смяната на корицата на страницата. Това веднага бе забелязано от хиляди хора и неслучайно самата снимка вече има над 3 хил. харесвания, а коментарите трудно могат да се преброят, защото са ужасно много.

Нека все пак поясним, че Слави Трифонов и неговият екип все още не са избрали кое дете заслужава най-много да бъде до г-н Андреев. Публиката обаче вече избра своята фаворитка и това безспорно е Крисия Тодорова. Вижте част от коментарите, които разградската 9-годишна сладурана събра.

Krisi-Todorova

Крисия Тодорова утре ще изпълнява в „Шоуто на Слави“ песен от 2004 година, тъй като тогава е родена и това е последната задача на децата. Останалите момиченца, с които Криси спори за челото, са Симона Иванова, Ива Цветанова и Гергана Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Само в Kliuki.bg: Вижте невероятните думи за Крисия, които възхитиха България!”

 1. НИКОЛЕТА

  ян. 29. 2014

  прекрасна талантлива принцеса!

 2. Име (задължително)

  ян. 31. 2014

  ГЛАС ОТ БОГА ! ДЕТЕ ЧУДО! ТОВА Е КРАСАВИЦАТА НА Г-Н АНДРЕЕВ!

 3. ДИДИ

  ян. 31. 2014

  ГЛАС ОТ БОГА ! ДЕТЕ ЧУДО! ТОВА Е КРАСАВИЦАТА НА Г-Н АНДРЕЕВ!

Добавете коментар