Жесток обрат! Решението на Слави Трифонов шокира Мартина!

Жесток обрат! Решението на Слави Трифонов шокира Мартина!
5 (100%) 7 votes

Решението на Слави Трифонов действително ужаси Мартина Огнянова!

Мартина Огнянова, която от няколко години се смята за категоричната половинка на Слави Трифонов и си придава важности като гранд дама в балет „Магаданс“, е изпаднала в паника. Балерината е ужасена от решението на Дългия и вече сериозно се замисля за своето реално място в живота му.

Работата е там, че Слави Трифонов упорито настоява за свой собствен наследник. След срещите с малките очарователни дечица в конкурса си и най-вече сладката Крисия, шоуменът е решил, че му е крайно време да стане татко.

slaviПроблемът обаче е там, че той не ще и да чуе за бракосъчетание с Мартина. Макар че танцьорката му постави изричното условие – първо пръстена, а после децата, решението на Слави Трифонов е категорично – брак с Мартина няма да има.

Страхът на Дългия от брачната институция е всеизвестен и колкото и да се надяваше, че тя ще е „магьосницата“, която ще го направи друг човек, Мартина май се пообърка.

Близки до Слави и шоуто разкриват, че пред избора си да надене брачния хомот или отново да забави бащинството си, Трифонов избрал второто, разбра Kliuki.bg.

В края на краищата всички се чудят къде е истината – в това, че Слави наистина мрази брачните окови, или в това, че още не е избрал истинската дама за себе си?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Жесток обрат! Решението на Слави Трифонов шокира Мартина!”

 1. кнбг

  ян. 30. 2014

  да му роди дете, пък после ще го накара да се бракуват!

 2. аз

  ян. 30. 2014

  Истината е, че Слави не ще да дели богатството си с никой.

 3. Име (задължително)

  ян. 30. 2014

  Ама иска само дете или иска и семейство? За второто трябва любов, за първото стига и едно еба..е. Явно е че Неиска да дели милионите с някаква си фръцла , но му трябва утробата за й ( за малко).. Правилно мисли Мартини, комплименти все още се срещат умни жени значи !!!

 4. жоро стоилков

  ян. 30. 2014

  ТУРАМ СИ ГО НА КУРААААА

 5. Ivo Georgiev Vukov

  ян. 30. 2014

  I AZZZZZZZZ

Добавете коментар