„Мис Плеймейт” Елена Кучкова не можа да съсредоточи вниманието на виделия всякакви водещ

„Мис Плеймейт 2014” не успя да смае Слави Трифонов, той предпочете подгласничката й!

Новата звезда на светския небосклон Елена Кучкова изглежда ще залезе скоро. Ако не поведе някоя публична кръвопролитна битка или не си намери скандално богато гадже, май няма да настигне Златките или Николета.

Хубавицата се появи, придружена с подгласничките си, в „Шоуто на Слави”. Там новата любимка на колекционерите на корици реди бисер след бисер. Мадамата се оказа поредната, която търси интелигентен, надарен, с чувство за хумор и да я разбира. Явно Славчо ги е слушал много такива и по всичко личеше, че победителката не му е интересна.

Като джентълмен се постара да обърне внимание и на трите момичета, които се заливаха от истеричен смях. Дамата, която все пак успя да го впечатли, беше тази, която зае централното място.

[caption id="attachment_306567" align="aligncenter" width="300"]Слави просто трябваше да си запуши ушите и просто да зяпа плеймейтките! Слави просто трябваше да си запуши ушите и просто да зяпа плеймейтките![/caption]

Биляна Евгениева не напразно е спрягана за страшно изкушение и колекционерска на богаташи. Тя не успя да грабне короната, въпреки че (или защото) клюката я сочеше за фаворитка.

Слави обаче не откъсна поглед от дългите й крака, а на хубавата Елена предложи утешителна награда. „Искаш ли да ми го погалиш?!”...За Пилето ставаше на въпрос!

[caption id="attachment_306568" align="aligncenter" width="225"]Биляна Евгениева побърква не само с поглед! Биляна Евгениева побърква не само с поглед![/caption]

Вижте какви ги роди главата на новата „Мис Плеймейт” и дружките й във ВИДЕОТО ТУК!