Как биха изглеждали звездите, ако нямаха милиони (СНИМКИ)

Как биха изглеждали звездите, ако нямаха милиони (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Звездите се стараят винаги да са във форма, да блестят, да греят. За добрата им визия се грижат цял куп стилисти, диетолози, персонални треньори. За всичко това се плаща – нали разбирате?!

Ето я истинската Ким Кардашиян!

Ето я истинската Ким Кардашиян!

Какво би станало, ако звездите фалират, ако не са в състояние да осребряват грижите на онези стилисти, диетолози и треньори. Британски дизайнери си направиха шегички на тази тема, моделирайки образите на известни личности. Така според тях те биха изглеждали, ако бяха бедни, поясняват от woman.ru.

Какво е Том Круз без ослепителната си усмивка?

Какво е Том Круз без ослепителната си усмивка?

“Жертви” на този компютърен експеримент станаха звезди като Ким Кардашиян, Риана, Том Круз (още кой – вижте ТУК)! Трябва да се признае, че това визуално хулиганство е направено много отговорно и професионално. Шегаджиите са се постарали да определят най-характерните черти на познатите лица и да ги представят в оригинал – такива, каквито са били преди намесата на пластичен хирург или гримьор.

Така Том Круз би бил застаряващ чичко с кривозъба усмивка, а Ким Кардашиян – обикновено момиче с арменски профил и рунтави вежди, видя kliuki.bg.

Когато човек сравни реалното с онова, което би било възможно без разкрасяващите намеси, вижда колко далеч може да отиде един загрижен за външността си човек. Разбира се – ако е достатъчно състоятелен. Последното наистина е подробност, но колко съдбоносна!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар