Тъжно! Голяма трагедия сполетя Леонардо Ди Каприо!

Тъжно! Голяма трагедия сполетя Леонардо Ди Каприо!
4.5 (90%) 6 votes

Леонардо Ди Каприо е потънал в скръб!

Голяма трагедия сполетя големият актьор Леонардо Ди Каприо. Звездата, разчувствала милиарди зрители в „Титаник“, не е на себе от страшната загуба, която преживя. Лео изгуби сладката си 6-годишна племенница Нормади Фарър – щерка на брат му, който наскоро бе опандизен за притежание на забранени вещества.

Малкото момиченце от дни е в неизвестност и е обявено за изчезнало. Родната й майка също не може да помогне, защото като съпруга си, тя също е зад решетките. Най-загрижен за детето остава известният му чичо, който прави всичко възможно да издири малката.

leonardoПоследните данни за Нормади са от миналата седмица, когато тя е била засечена за последно при играта си в парк, близо до дома й. Бабата на момиченцето и майка на Леонардо – Пеги, място не може да си намери от ужаса, сполетял семейството, научи Kliuki.bg.

Най-големият страх на Леонардо идва оттам, че до момента никой не се е свързал, за да поиска откуп за детето, което е странно ако се касае за отвличане.

Семейството не иска да мисли за най-лошия вариант и че може никога вече да не види 6-годишната сладурана. Но с всеки ден, прекаран далеч от нея и в неизвестност, надеждата им умира бавно.

Феновете на Леонардо непрестанно изказват подкрепата си във Фейсбук и се молят за намирането на племенницата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Тъжно! Голяма трагедия сполетя Леонардо Ди Каприо!”

  1. георги

    ян. 30. 2014

    Не го клюпам много тоя Леонардо Ди Каприо, но за детето ми е жал. Дано не е попаднало на някой педофил или ненормалник!

Добавете коментар