Скандална Миглена Ангелова пред Венета Райкова

Скандална Миглена Ангелова пред Венета Райкова
4.3 (86.67%) 6 votes

В „Горещо“ пак стана горещо, този път с Миглена Ангелова!

Нашумелият скандал със свалянето на Миглена Ангелова от ефир продължава да се разразява. Днес водещата на „Искрено и лично“ гостува в „Горещо“, където разкри пред Венета Райкова причините да бъде свалено предаването й от ефир. „Горещо“ ще бъде излъчено в съботната вечер, но източници на Kliuki.bg научиха, че Ангелова е посочила като водеща причина за краха на „Искрено и лично“ факта, че тя не се подмазва на началниците си, или както самата Миглена се е изразила – „не облизва“. Ангелова вече многократно намекна, че не е удобна на големите клечки в ТВ7, заради което й е бил посочен изходът. Тя обаче се зарече да отмъсти както на телевизията, така и на продуцентите Андрей и Иван.

razkritie

Миглена Ангелова каза истината пред Венета Райкова

Kliuki.bg припомня, че Миглена Ангелова се проваля с „Искрено и лично“ за трети път в трета телевизия. Предаването направи голям фурор в БТВ, но в последствие нищо такова не се случи в Нова Тв и ТВ7. В последната Ангелова бе посрещната с огромен възторг от Иван и Андрей и предаването стартира на 30 септември 2013 г., но вече го няма. Затова свалянето на „Искрено и лично“ може да се определи като скандално. Освен „облизването“, очевидно има и други причини, които цяла България ще разбере в събота вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Скандална Миглена Ангелова пред Венета Райкова”

 1. jIII

  ян. 31. 2014

  Нахаканата бабичка си намери майстора!

 2. slavena

  февр. 02. 2014

  to i bes tova ne e interesno neinoto predavane taka che i da q maxnat nqma nishto

 3. Име (задължително)

  февр. 03. 2014

  Основният й проблем е, че предаването не е гледаемо, а не, че не се подмазва

 4. Жоро Игнатов

  май 22. 2014

  ВСЕ ПАК КОЯ Е ВСЪЩНОСТ
  МИГЛЕНА ЧАКРАКЧИЕВА (АНГЕЛОВА)?
  БИОГРАФИЯ:
  МИГЛЕНА ЧАКРАКЧИЕВА е родена на 20 май в Русе или МИГЛЕНА МИЛКОВА АНГЕЛОВА, с ЕГН: 6505205553 и постоянен адрес: София, жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие № 7А, ет.5, ап.24 е родена в семейство на български еснафи, Тодорка и Милко Ангелови, омъжена на 45 години.
  Има пет брака, четири деца и бурно и странно минало и настояще, естествено свързано с флората и фауната на природата около Дунав мост.
  Средното си образование завършва в бившия вече Съветски Съюз, където родителите й работят. Участието й в ученическите рецитали и концерти, които често организира сама, се отбелязват от ученици и учители като „неклиширани“ и „от сърце“. Легенда е, че първото си висше образование – руска филология – завършва във Великотърновския университет „Св.св. Кирил и Методий“, а „второто” си висше – журналистика и масови комуникации – в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Там специализира телевизионна журналистика, медиамениджмънт и връзки с обществеността. За това не й стига времето, като се има предвид похотливия й живот.
  Стара познайница на Народната милиция за проституиране и предлагане на секс услуги на шофьори по моста на „Дружбата” от 1981-1985 г.според справките на РУ на МВР гр.Русе и сигнатурата на криминалната милиция, за което разказва тогавашния началник на криминалната милиция ОЗ полковник Стоимен Трендафилов.
  Първия брак осъществява с тогавашен шофьор на ТИР и сегашен шофьор на щат в БНР.Той е бащата на голямата дъщеря на Миглена Ангелова, Дора, която смело върви по стъпките на майката и понастоящем е танцьорка на пилон и любовница на фолпевеца Крум.Напускала е няколко пъти дома и е бягала с любовници и мъже, които са посещавали майката в апартамента й в кв. „Гео Милев” София.Ставала е очевидец на оргии и стенания на майка си.
  Втория брак закъснява, но е факт два месеца след раждането на второто дете на Миглена.По това време тя напуска домът си като остава детето си на бащата и захваща сладкия път с третия съпруг, баща на две нещастни близначета, рожба на всеотдайността на Миглена към мъжете и стремежа й към нови и нови преживявания.
  Ангелова-Чакракчиева е много еблива и дашна тогава, а и сега за напредналата си възраст, съгласява се на секс без особени уговорки и задръжки.
  Така практически през 1986 г. ражда дъщеря си Дора, през 1991 – близначките Стефани и Адриана, а през 1996 – сина си Илия.Ражданията са съвсем криминални и неочаквани. КАРИЕРА:
  Започва работа на Дунав мост и заема челно място сред труженичките на древната професия, а едва през 1993 г. няколко месеца работи в една от първите радиостанции в Русе – радио „Пристас“, където води 6-часов сутрешен блок, организирайки работата на първия си медиен екип. Гласът на Миглена и настроението, с което зарежда слушателите си, правят впечатление от първите й включвания в ефир и нейният блок е един от любимите на местните гуляйджии и педофили.
  Напуска радиото заради конфликт с ръководството, нещо което остава запазена марка и до днес, породен от лошата й слава и минало.
  През същата година РТВЦ-Русе обявява конкурс за тв-водещи, на който Миглена се явява почти на шега и стремително го печели с „лекота”. Седмица по-късно вече води програма „Север“ и чете регионалните новини за „Добър ден, България“. Завързва връзки с влиятелни хора в телевизията.Един от тях е Хачо Бояджиев, който сам признава:”Беше фригидна и тромава, но я съжалих и я пробутах”. На екскурзията с него в Анталия, (Турция) прави всичко за да му се хареса, но остава само с подарък от един часовник и назначението.
  В края на 1996 г. напуска пак скандално работата си в ТВЦ-Русе и остава без работа с трите си малки дъщери и 7-месечния си син. Любовта към избраната професия, многото неосъществени творчески идеи, неудачите в личния й живот и безработицата в Русе я карат да замине за София през пролетта на 1997 година. С традиционна измама „купува“ в София ап.24, жк.”Гео Милев”, ул.”Трудолюбие №7А, ет.5, за което бившите собственици Гашарови, жители и днес на София чакат да им се броят парите от сделката вече едно десетилетие.Измамата и до днес се прикрива от „нейни” магистрати.
  Следват години на самота, без мъж в къщи и много нерви и изцепки в ефира, което води до появата на заболяването „РАНЕН КЛИМАКС” според доц.Бостанджиев лекуващ лекар от МА и промени във формата на тялото й към наедряване и проява на мъжки черти в лицето.
  Мис „Климакс” търси неуморно мъже и попада на никому неизвестения АНГЕЛИН МАВРОВ, един голтак, селянин и комплексар, който бърза да се жени за нея за подслон и пари, както и да опита сладостта на услугите на малката и дашна Дора.
  Днес Миглена се пъчи на екрана с едрата, отпусната и тежка фигура и продължава да реди небивалици. Миглена е от малкото водещи в регионалните центрове, които тогавашният директор на БНТ проф.Хачо Бояджиев не е свалял от ефир, но е свалял в леглото си. Кариерата й продължава с „авторски” издания, които правих аз, в която Миглена полага усилия да стопи наложената през годините на диктатурата официална дистанция между зрителите и сладникавите водещи от екрана. Зрителите с топлота приемат различното отношение и свикват с него. За Миглена следват няколко години трупане на екранен и сексуален опит, професионални и курвенски експерименти и големи усилия да противодейства на конюнктурата, „за да не стане като всички лесни жени“, балансирайки между новините и непознатия тогава ток-шоу формат, който харесва и усеща като „свой“.
  За няколко дни отчаянието й се превръща в решение да прави сама, на частно, това, което обича – предаване за хората, за семейните отношения и клевети. Така месец по-късно се ражда предаването „В крепостта с Миглена Ангелова“, което се излъчва в началото по ТВ „7 дни“, а по-късно в мрежите на „Евроком“, БКТВ, „Скат“. Сривът на долара, търсенето на рекламодатели, които да издържат предаването, животът в напълно непознатия град, смяната на квартири, грижите за четирите деца, които заедно с майка си често се лишават от много неща, каляват характера й и подхранват увереността й, че ако „наистина направиш в днешния ден всичко, което трябва, то утрешният ще те приближи към мечтаното“.
  „Мечтаното“ се появява през лятото на 2000-та година, когато първата частна телевизия -бТВ – обявява конкурс за външни продуценти. Между поръчаните предавания е „ежедневно женско ток-шоу“ и Миглена, насърчавана от приятелите си, разработва концепцията на предаването, което сама би искала да гледа всеки ден. Предлага на бТВ названието „Искрено и лично“ и така то стартира в програмата на 27 ноември 2000 г. Още през първия си месец се превръща в лидер в часовия пояс между 10 и 11 часа. Затова през 2003 г. е осъдена по множество дела за клевети и измами, заедно с журналистката от „Новинар” Фани Чоджумова, а за малко и да осъдят и мен, което обстоятелство я прави длъжник на редица хора и институции от СОФИЯ И СТРАНАТА.Един от основните и кредитори е Тодор Тодоров от София, който познавам лично, той и отказа брак, но я преследва от няколко години с изпълнителни листове.ВРЪЗКАТА С НЕГО Е НЕЯСНА И ПРОТИВОРЕЧИВА, НО Е ФАКТ.
  Това налага да закрие фирмата си, да спре да се осигурява и да се крие от съдии-изпълнителите.Среща юриста от КНСБ адв.ИВАН ДИМИТРОВ СОТИРОВ, лансира го във ефира, който в последствие губи умишлено всички дела срещу нея убеден във вината на Миглена и я напуска скандално при разпра между съпругата му и русенската пачавра.Това разказа ТАТЯНА ВОСКРЕСЕНСКА близка и приятелка на Миглена, бивша нейна редакторка, както и сестра й д-р САШКА ВОСКРЕСЕНСКА, нейна лична венероложка от МА по време на практикуване на древната професия в Русе и София.И двете са отвратени от Миглена и днес говорят с погнуса за нея.
  В последствие се обвърза сексуално с някакъв турчин и телевизионера Димитър Бедников, които също с погнуса я изоставиха и я предадоха на убиеца и самоопределилия се като охранител от БДЖ Живко Чакракчиев, един застарял простак и комплексар и пореден нещастник, който вместо са си намери нормална жена се свързва тази с това дърто и миризливо гюбре Миглена, показвайки пред обществото завидно търпение и упоритост при общуването с мърлявата смръдла.
  Клеветническото Предаване „Искрено и лично“ не случайно се отъждествява с личността на водещата. Вече осма година Миглена продължава да определя темите на предаването си, най –вече клеветнически, пише сама и с моя помощ/Жоро Игнатов/ сценариите на изданията му, организира и ръководи творческия му екип.През 2008 скандално напусна и Бтв.
  Но вече в Нова телевизия, където от 19 май 2008 г. „Искрено и лично“ се излъчва всеки делничен ден в 16.30 ч.
  Там Миглена работи с режисьор – това е Николай Русакиев и неговият екип.
  Промяната се отразява неблаготворно на предаването, защото Миглена е пълна с творчески идеи и единственото, което търси са сродни души, за да ги осъществява!..Всичките й напускания са скандални и зпълнени с номера, така напусна и наскоро НТВ.
  Благодаря ва всички бивши колеги, че най-накрая узнаха, че горепосочената фигура е долно и продажно мръсно човече.
  Ваш Жоро Игнатов-бивш гл.редактор на „Искрено и лично”и сегашен адвокат от САК.

 5. Мира Янкова

  ян. 17. 2017

  Не вярвам, че автор на горепубликуваното словоизлияние е Жоро Игнатов. Един адвокат не може да си служи с квалификации по адрес на когото и да било, защото може да бъде подведен под отговорност. Това го знае всеки грамотен човек.

Добавете коментар