Таткото на Ким Кардашиян ще си сменя пола! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Таткото на Ким Кардашиян ще си сменя пола! (СНИМКИ+ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Вторият баща на Ким Кардашиян и екс-съпруг на майка й Крис Дженър – Брус, започва процедури за смяна на пола. 64-годишният бивш олимпийски шампион по десетобой Брус Дженър като начало си е премахнал адамовата ябълка, научи kliuki.bg.

Брус Дженър вече е започнал да гълта хормони

Брус Дженър вече е започнал да гълта хормони

Новината – че побащимият на Ким Кардашиян ще си сменя пола, стана известна в края на миналата година, припомнят от woman.ru. Тази информация бе лансирана от жълто издание и доста хора се съмняваха в инстинността й. По всичко изглежда обаче животът в женското царство на Крис Дженър си е казал своето и Брус не желае повече да се числи към силния пол.

Животът в женското царство Кардашиян си е казал своето

Животът в женското царство Кардашиян си е казал своето

Тези дни папараци засякоха Брус Дженър на излизане от център по пластична хирургия в Бевърли Хилс. Както се оказа, там той е понесъл интервенция за премахване на адамовата ябълка. Коментатори отбелязват, че на снимките личат и други промени освен превръзката на гърлото: Дженър си е пуснал дълга коса, а гърдите му са започнали да растат. Това са сигурни белези, че вече взема и хормонални препарати.

Брус Дженър има двама сина от първата си жена – актрисата и поетеса Линда Томпсън.

Брус Дженър в най-силните си мъжки години

Брус Дженър в най-силните си мъжки години

Те са приели с хумор писанията за баща си и смятат, че нищо такова не се планира.

Брус просто прави поредната си пластична операция – нещо, на което свикнал при съвместния си живот с Крис и дъщерите й.

Междувременно Крис, която се раздели с Брус миналата година, си е намерила младо гадже: човек, който няма нужда от пластични операции.

Всъщност синовете на Брус не възразяват срещу промените, които търпи външността на баща им. Стига той да се харесва – какво значение имат коментарите на другите? Лично тяхното мнение все пак е, че промените под влияние на Крис съвсем не са подобрили визията на бившия олимпийски шампион!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар