Крисия Тодорова се изправи пред неочакваната конкуренция на „Боец”-а
 

Крисия Тодорова се изправи пред неочакваната конкуренция на „Боец”-а

Малката сладурана снощи отново беше блестяща и трогателна. Нейната версия на балканския хит „Лане мое” беше заслужено аплодирано и от Слави, и от „Ку-Ку Бенд”, видяха от Kliuki.bg. Да не говорим пък за впечатляващата фенска маса пред екраните.

Чаровното хлапе представи трудна песен, но все пак си послужи с дребна хитрост, забелязаха от goreshto.net. Крисия Тодорова заложи на балканска музика, която да е хем близко до зрителите, хем – оценена от псевдо естетите! krisia todorova Резултатът беше очакван. Момиченцето получи дежурните комплименти, а сценаристите видяха бляскавото й бъдеще на световната сцена.

Изненадите на вечерта обаче предстояха! Сериозната конкурентка на Крисия Тодорова – Симона се представи отлично, но ударът на вечерта беше Гергана! gergana todorova Зрителите останаха изумени от изпълнението й на Fighter, което би накарало и Кристина Агилера да я аплодира. За тях десетгодишното момиченце набира все по-голяма скорост, а и винаги показва убийствено пеене.

Самият Годжи остана разтърсен от изпълнението й, а маестрото я обяви за „Боец” (като името на хита). Гергана била болна и не само не се пазела, но и се стараела да надскача себе си!

Усилията й са оправдани, защото все повече се увеличава подкрепата към нея. Не са малко и тези, които смятат, че Крисия Тодорова има само един коз повече – това, че е голяма сладурана!

Вижте изпълнението на Гергана на 14-тата минута във ВИДЕОТО ТУК! И версията на Крисия Тодорова на "Лане мое":