Новата любов на холивудския актьор Орландо Блум – чаровната Нора Арнезеде, е разкрепостена жена. Нора не се притеснява да се появи топлес на оживен плаж и да раздава любовни ласки на особа от собствения си пол, описват от medikforum.ru.

[caption id="attachment_306664" align="alignright" width="221"]Нора се целува жарко с особа от собствения си пол на две крачки от предишното си гадже Мануел Нора се целува жарко с особа от собствения си пол на две крачки от предишното си гадже Мануел[/caption]

Какво толкова е намерил Орландо у иначе хубавичката Нора, коментират клюкарите зад океана. Много хора все още недоумяват защо Орландо се раздели с една от най-красивите жени на планетата – зашеметяващата Миранда Кер. На всичко отгоре Миранда и Орландо имат дете – малкия Флин, когото горещо обожават и заради когото са решили да поддържат уравновесени приятелски отношения и занапред.

Миранда наистина е красива, но Нора е истинска изкусителка и пълна с изненади, коментира kliuki.bg . Възможно е една от чертите й, привлекли Орландо Блум, да е именно абсолютната разкрепостеност на 24-годишната французойка. Сега в пресата се тиражират снимки на Нора Арнезеде отпреди две и половина години. Те са направени на испански остров по време на лятната ваканция. В кадър Нора, несмущавана от оживлението наоколо, се разхожда само по миниатюрни гащички заедно с тогавашния си приятел, бизнесмена Мануел Меланоти.

Меланоти е близък със звездата Джордж Клуни и поразително прилича по външност на Орландо Блум. Ваканционните снимки показват как Мануел и Нора се шляят безгрижно по плажа. Почти голата Нора среща стара приятелка и двете започват да си разменят горещи ласки и целувки, докато Меланоти ги гледа с одобрение от две крачки разстояние. Очевидно предшественикът на Блум е от онези мъже, които нямат нищо против да бъдат с две момичета едновременно – две момичета, които са повече от обикновени приятелки. Как ли гледа на подобни неща самият Орландо Блум? http://youtu.be/Upoq-y7t6rM