Стефан Ел Шаарави направи непростима грешка, зарязвайки невероятна красавица

Талантът на Милан Стефан Ел Шаарави трябва да се е побъркал, защото заряза невероятната Естер Джордано. Двамата прекараха вълшебен любовен романс, продължил месец, но в крайна сметка футболистът прекрати отношенията си с тази необятна красавица.

Причината е повече от странна и дори нелепа. По информации от Италия, Ел Шаарави е оставил прекрасната си приятелка заради майка си. Тя му казала да скъса с хубавицата, за да обърне повече внимание на футбола. Злите езици обаче казват, че футболната майка никога не е харесвала Джордано и само си търсела повод да я отстрани от живота на сина си.

[caption id="attachment_306697" align="alignright" width="300"]Faraona Някога те бяха ето толкова щастливи[/caption]

Такъв повод дойде с контузията на нападателя. Тя го върна много назад в развитието му като футболист и госпожа Ел Шаарави веднага хвърли вината върху клетото момиче, което работи като ПР в нощен милански клуб. Играчът на "росонерите" пък се показа като мамино синче.

Решението на Стефан Ел Шаарави изглежда абсурдно не само заради красотата на Естер, но и заради фактът, че той беше безкрайно щастлив с нея, както разкриват негови съотборници. Очевидно обаче 21-годишният футболист се интересува най-вече от това какво казва "мама".

Вижте във видеото снимки на бившата вече двойка!