Вижте къде ще живеят Брад Пит и Анджи цяла година!

Вижте къде ще живеят Брад Пит и Анджи цяла година!
5 (100%) 4 votes

За какъв точно период и защо ще са Брад и Анджелина в РЮА?

Звездното семейство на Пит и Джоли ще живее в Република Южна Африка  около година, заради снимките на новия филм, в който ще участва популярният актьор. Както пишат от Vesti.bg, Брад и близките му ще се настанят в къща, в един от най-луксозните квартали на Йоханесбург – Санхърст.

Пит и Анджелина харесват много атмосферата и тамошната природа и са щастливи, че ще имат възможността да поживеят за известно време по тези красиви места и да попътуват, освен да работят. Там те ще се полюбуват един на друг и ще могат да се откъснат малко от напрегнатия американски живот.

Pitt-Jolie

Звездната двойка на киното Брад и Анджелина

Не се знае все още публично каква ще бъде ролята ма Брад Пит, но заради тази роля той промени визията си и се раздели с традиционната си напоследък лека брада, научи Kliuki.bg. Половинката на Джоли и баща на децата й разказа съвсем оскъдна информация, докато присъстваше на филмовите награди, където филмът продуциран от него и Антъни Катагас – „12 години робство“, спечели голямо признание и много награди, което се оказа съвсем заслужена, тъй като е една много стойностна холивудска продукция, пресъздадена по действителни събития.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар