Къде беше Никола на наградите на Box TV?

Музикалната формация "Революция Z", която бързо нашумя, и с едноименния филм, и с хитовете си бе сред наградените наскоро по време на церемонията на Box TV. Там обаче бяха представени Джулия - вокал, двамата Ивановци и новият басист. Липсата на Никола силно озадачи както присъстващите така и многото млади почитатели на групата.

[caption id="attachment_306749" align="alignright" width="300"]Една млада свежа бг банда Една млада свежа бг банда[/caption]

В медийното пространство се завъртя набързо слухът, че Никола се е отказал от групата и какво ли още не. А и появата на новото момче Христо, избрано с кастинг, както пишат Блясък.bg, допълнително подсили слуха. Но вълненията на феновете набързо бяха успокоени с новината, че Никола просто физически не успява да съчетае всичките свои ангажименти като музикант и като актьор и това е причината да отсъства на някои от изявите на "Революция Z". Това всъщност е довело и до необходимост от провеждането на кастинг за негов заместник, който да свири вместо него на участията, които той не може да вземе.

[caption id="attachment_306750" align="alignleft" width="285"]Революция Z Революция Z[/caption]

Това е радост за всички ни, защото "Революция Z" е млада, симпатична банда, която е хубаво, че се появи на музикалната сцена на България, за да радва феновете.