Уникална изненада в „България търси талант“

Уникална изненада в „България търси талант“
4.8 (96%) 5 votes

Тази пролет стартира е ефира на БТВ нашумялото щоу „България търси талант“

Тази година „България търси талант“ е без участието и подкрепата на фамилията Халваджиян. Заедно с Маги, от журито явно отпадна и чаровната Хилда Казасян. В състава от досегашното жури остава само писателят Любен Дилов – син, научи Kliuki.bg.

Кои са новите членове и защо пък точно ТЕ? Както пишат и от „Жената Днес“, новото жури включва още Есил Дюран – която знаем, че беше жури и в друг формат, но за музика, преди години; популярната актриса Ваня Цветкова – която също има опит, тъй като се изяви в предния формат на „България Търси Талант“ като гост водещ и беше доста добра в това си поприще. Голямата изненадата е свързана с появата на Асен Блатечки. Той по-рядко се е появявал в ролята на водещ или жури на някакво шоу, но пък е толкова харесван и известен сред аудиторията, че явно се разчита на това, че Блатечки е една от големите ни кино звезди.

"България търси талант" започва през тази пролет

„България търси талант“ започва през тази пролет

Очакваме формата, за търсене на таланти от всички възрасти, през тази пролет, както и шоуто за детски таланти, което ще го конкурира по Нова ТВ. Ще бъде интересен сезон, затова ни остава само да го чакаме с нетърпение!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Уникална изненада в „България търси талант“”

  1. kane

    февр. 02. 2014

    NISHTO INTERESNO NE SE E SLUCHILO

Добавете коментар