Уникално нещо се случи след подвига на Крисия

Уникално нещо се случи след подвига на Крисия
4.6 (91.67%) 12 votes

Все повече стават почитателите на Крисия Тодорова

Невероятно, уникално или просто дете-чудо! Това е Крисия Тодорова, която продължава да съсипва критиците, като не им дава никакъв повод за работа. Малкото разградско момиченце вече е със 106 хил. почитатели във Facebook, видя Kliuki.bg. Те започнаха да се увеличават рязко от четвъртък, когато Крисия изпя „Лане мое“. След петък и изпълнението на песента от „Титаник“, феновете на страницата продължиха все повече да се увеличават. Само в последните 4 дни Тодорва се есдобила с 10 хил. нови почитатели. Става въпрос само за официалната страница. Иначе разградската принцеса има и профил в социалната мрежа, където също феновете й са много.

TitanikОчевидно е, че зрителите са останали безкрайно доволни от детето-чудо през тази седмица. За справка, даже известна личност като певицата Лияна е с над три пъти по-малък рейтинг във Facebook. Наистина случващото се с Крисия Тодорова изглежда като приказка. Само за месец тя сложи в малкия си джоб български звезди, известни от години. Хората са направо влюбени в малката сладурана и тя започва да изглежда като огромния фаворит.

Определено зрителите на „Шоуто на Слави“ намират изпълненията на Криси за подвиг. Това е точно така, защото такъв глас от 9-годишна много трудно можем да открием другаде. Все пак надпреварата все още е оспорвана, защото Симона и Гергана също показват големи заложби. Българските деца радват България!

Коментари чрез Facebook

коментара

13 коментара по “Уникално нещо се случи след подвига на Крисия”

 1. lili

  февр. 02. 2014

  гергана тодорова пее много по хубаво но понеже не е от богато семейство и остава на заден план.стига сте писали за крисия и нейното семейство не всички деца се раждат с равен шанс.другите момичета не са по лоши

 2. Лили, пълни глупости пишеш, пиле. Детето има невероятна харизма, чар и артистичност и само и единствено затова всички го обичат. Стига злоба и завист, дишай, ще ти мине!

 3. Не Лили

  февр. 02. 2014

  Лили, ти явно си от хората, които не понасят чуждия успех,. Да и другите момичета пеят прекрасно., но приеми факта, че Крисия е любимката на повечето българи. Реално погледнато детето е прекрасно. Крисия притежава не само талант, но и чар, красота и магнетизъм,. Не е достатъчно само да пееш добре, трябва и да завладявяш. Тук богатсвото на родителите няма никакво значение. Нима над 100 000 българи са луднали по това, че Крисия е от богато семейство? Хайде събери си ума, моля те!

 4. virzhiniya

  февр. 03. 2014

  Прекрасна е !!!!!!

 5. 07

  февр. 03. 2014

  Чак пък прекрасна!!!Много пресилени хвалебствия! Едно симпатично малко момиченце, което пее задоволително и толкова!

 6. Име (задължително)

  февр. 03. 2014

  НАИСТИНА ДЕТЕ ЧУДО .ЗДРАВЕ ,УСПЕХ И ЩАСТЛТИВО ДЕСТВО

  КРИСИ

 7. Пoля

  февр. 03. 2014

  Трябва да поработи по дикцията.

 8. Росица

  февр. 03. 2014

  Защо ние бъларите винаги злобеем и не умеем да се радваме на успехите и възможностите на другите?

 9. Име (задължително)

  февр. 03. 2014

  Nishto osobeno! kakvo tolkova se prehlasvate?!

 10. Inna

  февр. 03. 2014

  Чак пък подвиг. И на неправилен английски на всичко отгоре. Много тенденциозно написана статия.

 11. Мая

  февр. 03. 2014

  Не мислите ли ,че Гергана ще изглежда смешно до момчето?Не,че Гери не пее хубаво, напротив пее страшно добре, просто Крисия е по-харизматична , по-ниска и повече ще си подхождат с момченцето.

 12. Vesela Ilieva

  февр. 04. 2014

  🙂

 13. О.М.

  февр. 04. 2014

  Спрете ! Спрете … да насаждате субективни, крайно НЕвярни и тенденциозни оценки за качествата на детенце -Крисия! Направих си труда да прочета всички коментари! Пристрастността на 90% от пишещите е видима! Явно е породена от региона от който е детенце – Симона ! ….. Дълбоката провинция – Свищов ! Или може би заради известността и авторитета на „мама “ и „татко“ на Крисия. Специалистите музиковеди и екипа на „Шоуто на Слави“, надявам се обаче, няма да се повлияят от това „дискриминационно“ отношение на „специалистите“ пишещи и изказващи „професионални“ мнения по форумите ! Скромното мое мнение е: …. Криси е прекрасна и като визия и като талант ! НО …. детенце Симона е КЛАСА пред конкурентката Крисия ! Визия – Сценично поведение – и най- вече перфектно изпълнение на песните които представи ! Симона Иванова е уникална във всяко едно отношение ! Тя е явление и няма еталон за сравнение към настоящият момент с всички останали участници! Няма да успеете само с репресивен медиен натиск и инсинуации да направите Крисия победителка!

Добавете коментар