Емилия показа подозрително коремче! В кой месец е?! (СНИМКИ)

Емилия показа подозрително коремче! В кой месец е?! (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Емилия се оказа единствената пухкавелка сред анорексичните чалга-звезди

Емилия май отново е в нежно очакване!

Певицата, която сама си е признавала, че е много суетна и много гладува, се появи в необичайна форма на участие. Освен с класическата си малка черна рокля и красиво деколте, Емилия направи интересно впечатление. За разлика от мнозина фолк-диви напоследък (особено – Преслава), любимата на Коко Динев демонстрира сияйна кожа, пухкави рамене, апетитни извивки и…коремче!

Този път и дума не може да става за зрителна измама! Материята на роклята толкова плътно я обгръща, че няма място за съмнение – Емилия е далеч от позната си форма, видяха от kliuki.bg

Сияеща кожа, пухкави ръце, заоблено коремче...

Сияеща кожа, пухкави ръце, заоблено коремче…

Че и любовни дръжки се виждат!

Че и любовни дръжки се виждат!

Вариантите за промените във външния й вид са само два: или това е ефектът на пред и след коледните празници, или щъркелът пак лети за Сандански!
emilia 3

От този ъгъл нищо не остава скрито

От този ъгъл нищо не остава скрито

Наистина, напоследък изпълнителите правят традиционната си годишна пауза. По това време са свършили празниците и върлува грипът. Но жена като Емилия да го удари на „свинско и винско”, е просто несериозно!

Напоследък по интервюта певицата често говори, че иска второ дете, че тя по-близък човек от сестра си няма, че не иска нейният Иван да израсте сам и т.н.С всеки изминал разговор Емилия звучи по-категорична за второто дете и май е имало защо.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Емилия показа подозрително коремче! В кой месец е?! (СНИМКИ)”

  1. 76u6

    февр. 03. 2014

    под „пухкави рамене“ разбирате стърчащите кокали?

Добавете коментар