В оригинал: Документът, който съсипа Мис Плеймейт /ФОТО/

В оригинал: Документът, който съсипа Мис Плеймейт /ФОТО/
5 (100%) 3 votes

Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!

Големият скандал около титлата на Елена Кучкова не стихва. Джулиана Гани го разрази с пълна сила и организаторите на „Мис Плеймейт“ още не могат да се опомнят.

На вашето внимание ще изложим клетвената декларация, която Гани разпространи в интернет. Този документ е причината за скандала. Там Джулиана е изредила четири момичета, три от които щели да попаднат в топ три. Декларацията е направена няколко дни преди конкурса. Целта на Джулиана Гани е чрез нея да докаже, че всичко е било ясно още преди големия финал.

skandalВсъщност клетвената декларация напълно оправда очакванията. Елена Кучкова стана първа, Биляна Евгениева – втора, а Магдалена завърши трета. Това просто бе последната капка, която преля чашата. Още преди това имаше слухове, че „Мис Плеймейт“ тази година ще бъде доста скандален. Така и се получи.

Много от участничките в конкурса вече разпространяват въпросния документ в интернет. Вчера пък се прокрадна и слухът, че Мартина Узунова е споделила как Елена Кучкова била дама на повикване. Kliuki.bg потърси Мартина за потвърждение на тези думи, но тя не пожела да отговори дали са истина. Това пробужда още по-големи подозрения, че Ели наистина е такова момиче. Съществува и вариант Мартина, в гнева си, че е била пренебрегната в конкурса, нарочно да клевети Кучкова.

Вижте в оригинал клетвената декларация, подписана от Джулиана Гани преди финала на „Мис Плеймейт 2014“. Скандалът е огромен!

Juliana-Gani

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “В оригинал: Документът, който съсипа Мис Плеймейт /ФОТО/”

  1. Irina Petrova

    февр. 03. 2014

    🙂

  2. дона

    февр. 04. 2014

    този документ нищо не доказва Тези три момичета са се отличавали с качествата си и затова са попаднали в декларацията

Добавете коментар