Ивана получи суперзвезда, дръзки мъже, две торти и много целувки

Ивана отпразнува с убийствен купон рождения си ден!

Певицата отбеляза по изключително пищен начин най-специалния си ден. Макар да не държи на него така както на Ивановден, най-близките й се погрижиха да й поднесат толкова любов и изненади, че да не го забрави никога!

Щурото парти започна още в полунощ на 30-ти срещу 31-ви. Палавата Стояна й направи серенада с цял оркестър. Домакинята държа до първи петли веселите си гости, научиха от kliuki.bg.

Денят на Ивана беше посветен на поздравления. Приятели, близки, колеги и почитатели на певицата се погрижиха рожденицата да се почувства изключително обичана. Официалната част на празника беше в заведение край Пловдив. Там певицата покани най-близките си хора. Най-голямата й изненада обаче предстоеше. ivana 9

ivana

ivana 2

ivana 3

ivana 4

ivana 5

ivana 6

ivana 7

ivana 8 Специален гост в заведението е сръбската суперзвезда Неда Украден. Тя поздрави специално Ивана за рождения й ден. Двете изпяха на български и на сръбски, мега хита “Нещо неТипично”, чийто оригинал е на Неда. ivana 17

ivana 10

ivana 11

ivana 12

ivana 13

ivana 14

ivana 15

ivana 16 Ивана беше поздравена с фойерверки, конфети, розова торта тостове. Пикантната част от купона беше горещ танц от момчетата от “Grandos”. Атлетичните танцьори й направиха лично стриптийз шоу.

Ивана заведе гостите си в първите часове на 1-ви февруари на дискотека. Персоналът я зарадва с торта и десетки поздрави. Ивана пък изпълни няколко свои песни на всички гости.